0

bu sitede makale yazıp para kazanan var mi bilmiyorum ama daha once hic bir yazinsal metin yazmamış kisislerin ilk basta zorlanacagini dusunuyorum makale yazarken. ama tabi belli bir sure sonra yani daha dogrusu yazdikca kisi kendini gelistirebileceginden bir sure sonra makale yazarak guzel paralar elde edilebilir. iste dedigim gibi yazacagin seyde gucleneceksin ki zorlanmadan makale yqzacaksin.

0

tabii ki de günümüzde sosyal medyanın ve internet internet ağının ortamının gelişmesi sebebi ile makale yazarak para kazananlar bulunmaktadır. bu sitede yaptığınız gibi kazanıyoruz bir de webpack uygulamasında makale yazı roman hikaye yazarak kazananlarda bulunmaktadır bu şekilde farklı sitelerde bu kadar ve alanlar bulunmaktadır.

0

evet bir kere denemistim ama olmamıstı. bidahada uğrasmadım.

1

bende bir sitede yazmayı denedim bir ara ama hiç bir makalem kabul edilmedi. burada ki gibi anında bir kazanç söz konusu değil. daha uzun süre emek veriyorsunuz ama onay alınmıyor. onay alsanız bile bir 100 makale yazmanız gerek böyle ki talep eşiğine ulaşabilesiniz. ben beceremedim özetle.

0

yok sanırım.. bende denemek isterim ama kalemime güvenmiyorum maleseff...

-1

bu artık bir meslek halkine geldi bence kesinlikle var dur

-1

evet ben edebiyatçıyım ve makale yazıp satıyorum güzel bir iş bence