0

çok güzel olur fakat sitenin de para kazanması gerek belki ileride olabilir bu dediğin çünkü site kazanmassa bizde kazanamayız zaten kazandığımız 3-5 kuruş ona taş koymasınlar.ileride kullanıcı sayısı arttığında cevap sınırı be sorulara verilen cevaplara göre kazanç sağlama büyük ihtimalle yürürlülüğe geçer..

0

sen o zaman herkesten alkış alırsın sorumani insanlar aktif kullanır

0

bence eşit olarak hem soru sormamız lazım hem de cevap vermemiz lazım eğer hepimiz beraber hem soru sorarsak hem de cevap verirse daha da kazancımız artar ve daha da çok kazanırız.

0

çok güzel olur ama o zaman da insanlar cevap vermek yerine soru sormaya daha çok yönelir bilemedim şuan ama bi denemek lazım sonuçta soruna verilen cevap sayısı da önemli

0

bence en güzeli sen soru soruyorsun biz cevap vererek para kazanıyoruz ve zaten sende kendi sorduğun soruya cevap vererek daha fazla kazanç elde etmiş olursun uzun bir cevap verebilirsin soruna. şimdi öyle senin dediğin gibi olsa bütün sorular cevapsız kalcak millete özelde yazcaklar gelin benim soruma cevap verin diye bence hiç iyi olmaz onun için böyle guzel ,sen soruna cevap ver kazanmış olursunuz.

0

çok güzel olur aslında yeni yeni farklı sorular görürüz hemde site daha çok büyür adminin bunu bir gözden geçirmesi lazım bence

0

cevapların uzunluğuna göre kazançlarınız artıyor zaten. ki yarışmalar oluyordu sürekli tabi bu bir haftadır yok şuan. altın soruları değerlendirin birde. sizin bu dediğiniz olsa idi herkes soru sormaya kalkar sorusu cevap alsın diye beklerdi kazanç sağlayacağız diye.

0

çok iyi olur bence insanlar daha çok aktif olabilir.

0

gerçektende çok iyi olur çünkü sadece soru sorarak fazla birşey kazınılmıyor insanlar bazen sorduğumuz sorulara daha fazla cevap veriyorlar ne diyeyim inşallah gelir.