0

artik sitede eskisi kadar aktif degilim. o yuzden ortalama su kadar kazanıyorum diye birsey diyemeyecegim. ama gunluk 1-2 lira yapip cikmaya calisiyorum. hic yoktan iyidir. gercekten arrik eskisi kadar ugrasamiyorum sitede.

0

artık son günlerde hiç girmiyoeum desem yeridir. çünkü cevaplardaki kazançların düşmesi bir yana, bazı arkadaşların saçma salak sorularını görmekten bıktık. birde çok yanlış şekilde yazılıyor. daha demin bir soruya geldim, ''hürrem paşa kimdir?'' diye sormuş. hürrem sultan ne zamandan beri paşa olmuş ki böyle soru soruluyor. böyle soruları gördükçe de siteden uzaklaşıyorum. umarım site yönetimi bir an önce bu birkaç kişiye el atar da bizde site içindeki refahımıza kavuşalım. hem de aktifliğimiz artsın. hatta 14 şubattan sonra bir beyin bedava modu gelmişti. bir abimiz de o beyin bedava modundan sonra gelmedi malesef siteye. sırf o birkaç kişi yüzünden. bende paraya ihtiyacım olduğu için buradayım bakalım ilerleyen günlerde ne olur bilemem. ama eğer girdiğim zaman sitede zaman harcıyorsam rahat o gün 4 liraları 5 liraları buluyorum. ama sadece benim aktifliğimle olmaz. ilk günlerde 10 lira kazandığımı bilirim bir günde. hani dedim ya kazançlar düştü diye. işte bu aktifliklerle alakası var. sitede herkes aktif olacak ki site para kazanacak. site para kazandıkça bize para kazandıracak. o yüzden site içerisinde mümkün olduğunca aktif olmak gerekiyor.

0

bir gün içerisinde 10 tl ye kadar çıkabiliyorum kazanmada. ama ortalana olarak 3-4 lira kazanıyorum günlük

0

ben bu aralar az kazanıyorum. bir tl bile zor yapıyorum bebeğim durmuyor çünkü hasta bide ama normalde 5-6 tl kazanıyorum günde son iki haftadır 1 tl bile olmuyor.

0

para kazanmak için epey bir zaman gerekiyor. ama eğlenceli yanları da yok değil.

0

gunde sadece bir tl galan kazaniyorum kisa cevaplar yaziyorum sanirim ondan mumkun oldukca uzun yazmak gerkiyor

1

günde sadece bir iki lira kazanabilirsem kazanıyorum fazlasını kazanamıyorum .

0

her gün giriş yapamadım bu zamana kadar ama bundan sonra yapmaya çalışıcam. çünkü paraya ihtiyacım var.

0

son günlerde doğru düzgün para kazanamıyorum. sebebini anlamadım ama para kazanamıyorum. uzun yazmama rağmen az para geliyor ya da ben öyle zannediyorum.

0

uzun zamandır giremedim daha yeni üye oldum.