0

vurdusu kırdısı bol olan filmleri bizim halk her zaman beğenmiştir

0

çukur dizisini başarılı bulmuyorum.çünkü çok sıradan konular basit ve saçma şekilde işleniyor ve konu mahalle dışına hiç çıkmıyor.

0

tüm insanlar tarafından izlenilen çok başarılı bir dizidir. başarılı olmasının en büyük nedeni ise çok çalışmalarıdır. tabi bunun yanında tanınmış ve işini iyi yapan karakterlerinde olması başarıya başarı katmıştır.

0

çukur dizisi genel olarak çok başarılı bir dizidir. bence bu dizinin baş ağrısı oyuncularından gelmektedir.her oyuncu ayrı ayrı kaliteli bir oyuncudur. dizide çok aksiyon olduğu için ve ülkemizde aksiyon çok sevildiği için daha çok sevilmektedir.zaten reytinglerde'de ne kadar çok sevildiğini görebiliyoruz bence çukur dizisi içerdeden sonra ay yapımın en iyi dizisidir diye düşünüyorum.benim gibi düşünen bir çok insan vardır.çukur dizisinin başarılı olmasının nedeni dizideki komşuluk mahalle gibi önemli faktörler'de olabilir diye düşünüyorum.

0

başarılı buluyorum cumalı ve vartoluyu seviyorum özellikle vartolunun oynadıgı sahneleri seviyorum yamaçıda seviyomda o kadar degil diziye renk katan vartoludur sonuçta çukur evimiz idris babamız :)

0

evet başarılıdır çünkü ülkemizde vurdulu kırdılı yapımlar her zaman çok izlenmiştir ve izlenmeye de devam edecektir.