0

aslında çıkarmaları iyi olur ama uygulama çıkarmak bile paralı. onu öncelikle belirtmek isterim. eğer site yeteri kadar kazanamıyorsa uygulama çıkarması demek site yönetimi için ayrı bir külfet. o yüzden çıkarmıyor olabilirler. gerçi uygulama olmaması ayrı bir güzellik derim. çünkü telefon hafızası dolmayacak bu sayede. ayrıca site kullanıcıları belli, hani bunun için ayrı bir masrafa gireceklerini zannetmiyorum açıkçası.

0

sorumani sitesinin uygulaması olsa fena olmaz çünkü bizim evde bilgisayar olmadığı için telefonda giriyorum olsaydı güzel olurdu gerçi böyle web sitesinde girmekle yani girmek zor değil sadece giriş yapıyorsun email şifreyle.

0

benim açımdan iyi olmaz çünkü f klavyede 3 dakikada 250 kelime yazıyorum ve sorumani sitesi ne kadar uzun yazarsanız o kadar fazla kazandırıyor bunu telefonda yazmam çok da mümkün değil o yüzden sadece webte olması benim için iyi, tabi uygulaması da olsa fena olmaz ama sitenin şuan maddi açıdan bunu uygun olduğunu çok da zannetmiyorum

0

yani olsa tabiki iyi olur uygulamadan kolayca giriş yaparız hem her giriştede şifre e posta istemez kolayca girer soruları cevaplarız ama uygulamada hile bugkarı çok olur diye düşünüyorum bu yüzden yapmıyorlar diye düşünüyorum bide orada çok vakit geçirmen gerekir aynı zamanda alan sıkıntısı çıkabilir alanı olmayanlar için ve şöyle bir durum var sorular yenilendiği için uygulama yı te uygulaması olarak yani sitenin bir kopyası gibi yaparlar buda iyi olamaz boş yere yer kaybından başka bir işe yaramaz

0

kesinlikle bence de tek eksik bu diye düşünüyorum olursa çok çok daha iyi olur çünkü google’dan girmek oldukça zor ben zahmetli ama telefona indirilen bir uygulama haline gelirse bence çok daha pratik olur. kesinlikle ben de katılıyorum bir uygulama olarak telefonuna indirilmesi gerekiyor çok daha iyi olur çok daha kolay olur en azından çünkü gerçekten çok zor oluyor bu şekilde bence bu uygulamanın tek eksik noktası da bu diye düşünüyorum belki de yeni olduğu için henüz bunu yapmıyolar ilerleyen zamanlarda bence yapılabilir.

1

sanırım bu soru ben katılmadan daha çok önce sorulan bir sorudur ama bence bu dediğiniz şeylerin olmasa da sorumani sitesi gayet başarılı bir şekilde google'dan giriş yapabiliyoruz yani böyle bir zahmete girmelerine hiç gerek olmadığını düşünüyorum çünkü ben uygulamalardan en çok google den girmeyi tercih ediyorum benim açımdan böyle çok iyidir.

0

kesinlikle iyi olurdu her gittiğimiz yere laptopumuzu götüremiyoruz böyle bir uygulama olursa kesinlikle uygulamayı kullanırdım...

0

şimdiiii... site daha çok yeni onu baştan bir söyleyeyim. tam olarak 35*-40 günlük bir site sorumani. daha alt yapıları, sistemleri daha tam oturmadı. ki sürekli de yeni bir yenilik geliyor siteye. ee.. şimdi uygulaması çıksa bu sefer birde uygulamadaki kodlamaları yapmak gerek vesaire vesaire... sitedeki herşey otursun bir. sitede olan şeyler kemikleşsin daha iyi olur o zaman uygulamasının çıkması.. hem çıksa da çıkmasa da sitede beni hatırla kısmı olmadıktan sonra ha telefondan ha laptoptan girmişsin farketmez. bazı ufak tefek değişiklikler lazım sitede.

1

bence geç kalınmış bir şey olsa daha iyi olur. insanlar oraya daha çok akın eder ve daha çok tanıtımı olur. erişim kolaylaşır. bence sorumani bunu bir düşünmeli öyle birşey yapmalı.

2

aslında iyi olur daha hızlı erişim için. ama sitenin uygulaması olunca bize telefon hafızası yüzünden sıkıntılar çıkarabileceği için biraz kötü de olabilir. aslında hem siteden hem de uygulamadan giriş yapabilme gibi bir şansımız olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

0

bence çok iyi, çok rahat ve kullanışlı olur yani. ben daha çok kullanırım büyük ihtimalle mesela :)

1

benim için olması da olmaması da sorun değil. ben laptoptan girdiğim için telefondan asla girmeyi düşünmediğim için bana faydası ya da zararı yok. ama sizler böyle bir ihtiyaç hissediyorsanız bu konuda çalışmalar umarım yapılır ve herkes yararlanır.