0

ben bu zamana kadar toplamda 431 tl para çektim arkadaşlar. şuanda da kazanç hanemde ödeme eşiğini geçmiş bir kazanç var. yani onu daha talep olarak göndermedim sorumaniye paramı çekmek için. bu çektiğim paranın içinde o yok. bu aralar biraz daha arttırayım o kazancımı diye uğraşıyorum. bakalım bugun gece 12 ye kadar sitede aktif olacağım baya. şuan 32 lira küsürlü birşeydi kazancım. bilmiyorum tam olarak ne kadar var diye. dediğim gibi uğraşmaya çalışıyorum. malum bugün ramazana girdik. belki bu ayın vesilesiyle bu parayla bir çocuğun batramlık kıyafetlerini almak için kullanırım üstüne para ekleyip. o sebepten bu aralar biraz fazla yüklenmek istiyorum bu sitede cevaplara. şimdi cevapsız sorulara gidip beyin bedava modunun kalkmasını sağlamaya çalışacağım ama ondan önce kazancımı biraz arttırayım bu gibi sorularda dedim.

0

yani kaç aydır sitedeyim ama... bu zamana kadar pek girip sitede yazmadığım için pek fazla bir miktar çekemedim malesef. toplamda 53 tl para çektim buradan. ve çoğu da referanslarımdan gelen para. yani onlar kazandıkça bana da yansıdı haliyle. ben çalıştığım için pek fazla giremiyorum malesef siteye. o yüzden pek kazanç sağlayamıyorum malesef. o yüzden bu kadar zamanda 53 tl oldu ya çektiğim para miktarı. bakalım şuan 6 lira küsürlerdeyim, umarım bu sefer kısa zamanda limite ulaşırım da, tekrardan ödeme talep edebilirim.

0

sitede sürekli bulunanadım ve bu yüzden yapılan yarışmalarda kazanç elde edemedim.bu haliyle bile 107 tl kazanç elde ettim ve hesabıma bu meblağ yattı.buranın en sevdiğim özelliklerinden biride ödeme eşiğine gelince, birkaç içinde tarafınıza ödemenin yapılması.bu konuda çok güven veriyor.hal böyle olunca da kullanıcılar siteye aktif katılımını sürdürüyor.

0

siteden şu zamana kadar toplam 75 lira çektim, sürekli aktif yarışmacı değilim.nadir sorumani sitesine giriyorum ama girdiğim zaman keyfini çıkarmaya başladım artık.

0

henuz hic cekemedim her gun kendimize belli bir kota koyarak hedefe ulasalia bilicegini dusunuyorum kurus kurus biraz zor oluyor denemekte fayda var insanlarin bu site ile ilgili dusunceleri guzel hem biseyler ogreniyorsun hemde buyuk meblalar olmasada bir miktar para kazaniyosun

0

daha cekme firsatim olamadi cunku birikmedi coko yavas birikiyor sanki

0

siteden toplam bir para çekmedim bu hesabım ilk hesabım ve şu an dokuz lira altmış beş kuruş param var sitede. eğer inşallah nasip olursa yirmi beş liraya tamamlayıp ödeme talebi oluşturacağım. çünkü insanların ben para çektim güvenin falan demesiyle pek inanasım gelmiyor deneyip kendim göreceğim. eğer cidden çekeceğim para hesabım yatarsa, eve geldiğim andan itibaren akşama kadar sorumani.com sitesinde bütün sorulara cevap yazarım. yani çünkü piyasada şu an yaptığımız iş kadar kolay bir iş yok. klavyeden sadece bir kaç tuşa basıyorsun bir kaç satır cümle yazıyorsun ve para kazanıyorsun. daha ne olsun ki vallahi allah herkese bol kazançlar versin amin.

0

siteden daha para çekmedim ama 4 günlük bir süreçte 1.60 krş para kazandım. para çekim limitinin 15 tl olmasını istiyorum.

0

bu hesabımla 142 tl çektim. 30 tl de daha ödeme talebi oluşturmadığım var. bu hesapta toplam 172 tl. bir önceki banlanan hesabımdan da166 tl çekmiştim. 60 tl ödeme talebi verip öyle ban yedim. 60 tl de içeride kaldı o hesabımda da :d :d ne kötü bir durum değil mi. o kadar yapıp biriktirmişsin ama ban yiyorsun.

0

1 ayda nasıl 450 lira almışlar ya da yarışmalar ne ben mi bilmiyorum merak ettim 1 hafta oldu 4 lira olmadı daha ümidi kesiyorum yavaş yavaş

0

çok nadir sorumani sitesine girip çıkıyorum, 75 lira kazanç sağladım sorumani sitesinde ve daha çok kazanç elde etmek çok istiyorum ama meşgul vaktim çok ve müsait pek olamıyorum.

0

ben daha yarım saat önce üye oldum ve henüz siteyi çözmeye çalışıyorum. başka üyelerin para çektiğini duydum ve bende başlamaya karar verdim. zamanla alışırım inşallah siteye, şimdilik denemedeyim.

0

ben daha yeni başladım bu işe ama arkadaşlarım burdan daha önce 250tl ve üstü ödeme aldıklaını gösterdi bende başlamaya karar verdim niş bende kazanırım

0

ben daha yeni üye olduğum için hiç para çekmedim daha 2 haftalık bir üyeyim ben de bu sitede devam edip mutlaka bir gün para çekeceğimi düşünüyorum.

1

toplamda 175 lira ödeme aldım. şu anda ödeme eşiğine gelmeme kuruşlar kaldı inşallah iki yüze tamamlamış olacağım bu ödeme talebiyle. tabi aylardır burada olmama, aktif olma zamanıma, diğer arkadaşların kazandıklarına bakınca çok düşük bir miktar ama damlaya damlaya göl olur. en kötü ihtimalle her gün bir lira yapsam telefon faturamı çıkarırım diye düşünüyorum hep. tabi iki kat, üç kazanç uygulamaları olursa biraz daha hareketlenir kazançlarımız ama bu bile bu devirde gayet güzel bir rakam. allah bereket versin herkesin kazancına.

0

bugün ilk paramı çektim siteye çok teşekkür ederim 25 lira 6 kuruş yattı siteye güvenebilmek için 25 lirada hemen para çekme talebinde bulundum. bundan sonra daha büyük miktarlar biriktirmeye çalışacağım. 100 lira birikmeden çekmem herhalde

0

siteye başlayalı toplam olarak 6 ay oldu herhalde yarışmalar etkinlikler derken ben tplam olarak 570 tür lirası kazandım hayırlı işler bol güneşler gençler.

0

ben 3 gun oldu daha 40 krus anca yaptim daha kazanmaya gayret edicem

0

şuana kadar bu siteden hiçç para çekmedim ama yakında yani 2 hafta sonra ilk ödemli alırım herhalde

0

şuana kadar 128 tl çektim siteden... şimdi yeni bir ödeme talebi daha oluşturacağım ama 38 tl ye tamamlamaya çalışıyorum. eğer 38 tl yi de çekersem toplamda 166 tl çekmiş olacağım bu 33 gün içerisinde. bu arada hiçbir şekilde yarışma fialn kazanmadım. kendi emeklerimle yaptım bu kazancı.