1

evet önceleri daha kısa cevaplar verirken, şimdi daha rahat yazabiliyorum. yan tarafta benzer konular çıkıyor oraya da cevap veriyim konu açılmışken ve konsantre olmuşken diyorum. bir bakmışım laf lafı açmış, konu konuyu. vakit geçmiş gitmiş.
yazdıkça ve gelirim anlık arttıkça keyifleniyorum. ödeme eşiğine yaklaştıkça bir an önce ödeme talep ediyim ha gayret derken nasıl geçiyor zaman anlamıyorum.

0

keyif alıyorum ama bazen nedense sıkılıp soruları cevaplamayı bırakıyorum ve yarım saat mola veriyorum daha sonra tekrar cevalplamaya başlıyorum ancak genel olarak keyifli zaman geçiriyorum sonuçta para kazanıyoruz bu siteden keyif almamak eldemidir.

0

evet, çoğu zaman iyi vakit geçiriyorum. para kazanıyorum ya. ondan :) :) ayrıca artık site için yeni sorular araştırmak da hoşuna gitmeye başladı. en azından soruma cevap verilmediğinde kendi soruma da cevap verip merak eden arkadaşlar olursa diye cevaplıyorum. benim için zevke dönüştü burası. çok yoğun olsam bile bir iki soruya da cevap yazabilsem yazmaya çalışıyorum cevaplarımı.

0

sorumani sitesi zevklidir güzel eğlenceli sorular soruluyor güzel zaman geçiyor.

0

evet çok keyifli ve bilgi tazeliyoruz eğleniyoruz memnunuz yani

0

burda yeniyyeniyim ama çok keyif aldım buradan çünkü güzel sorular ve cevaplar verildiğini görüyorum keyif verici bi uygulama rahatlığı insan bir soruda içinden geçenleri bile yazabiliyoruz bazen

0

evet siteden keyif alıyorum. paramı kazanıyorum ,hem bilgi ediniyorum araştırma yaparak ,hemde egleniyorum. burayı seviyorum.

0

yeni başladığım için keyif almak istiyorum.

0

evet çok keyif alıyorum ve bu keyifi alırken gerçekten ciddi kazançlar sağlıyorum. evde boş oturmak yerine sitede takılarak para kazanıp, eğlenmek bana çok daha mantıklı geliyor.

1

siteden keyif almasına alıyoruz da sitede kazanç oranları biraz artırılmalı bence insanın bazen uğraşası gelmiyor bazen.misal su cevaplar daki kazançlar iki katına çıkartılmalı benim görüşüm bu.