0

asıl favorilerin aksine hulk olmayı seçerdim

0

büyük ihtimalle avangers karakterlerinden herhangi birisi olabilirdi iyi kötü farketmez çünkü seviyorum

0

süperman olmak isterdim, hem uçmak, hem zekamı kullanabilmek.

0

tek isteğim iron man olmak olurdu. ama tony stark' ın yerine geçmek değil onun zırhlarından birine sahip olmak isterdim. zekası, bilgisi ve deneyimlerinden yararlanıp daha güçlü karakter yaratmasını izlemek isterdim. dünya barışı için beraber çalışmak isterdim.

0

flash olmak isterdim hızlı olduğu için ve filmlerini de seviyorum

0

ben halimi kahraman olmak isteseydim superman olurdu hem uçabilmek göklerde bir kuş gibi süzülmek hem de insanlara yardım etmek isterdim nerede yardıma ihtiyacım olursa orada olmak nerede yardıma muhtaç bir insana olsun ona yardım etmek isterdim iyilik yapmak isterdim bol bol aynı zamanda gökte uçak herkesi kontrol etmek isterdim havalarda süzülmek isterdim her şeyi yukarıdan görmek isterdim ve çok hızlı hareket etmek isterdim bir olay olduğu zaman hiç kimse zarar görmeden orada olmak isterdim kim çağırdıysa anında hemen yanına gitmek isterdim aslında insanların ihtiyaç duyacağın önceden siz de onlara yardım etmek isterdim etrafı güzellikler saçma isterdim dünyayı güzelleştirmek isterdim insanları iyi örnek olmak isterdim çocukların kahramanı olmak isterdim onların severek bana hayranlık duyduğu bir kahraman olmak isterdim ülkemi ve dünyaya faydalı olmak isterdim

0

superman olmak isterdim. çünkü marvel karakterleri arasında en güçlü olan kahraman. dünyayı bile eliyle çekebiliyor. bu sayede çok güçlü olabilirdim.

1

ben eğer hayali bir kahraman olacaksam yıllardır onun felsefesini yaşadığım pollyanna olmak isterdim. kendisi bir süper kahraman mıdır bilemem ama onun gibi hayatım boyunca mutluluk oyununu oynamaya devam edebilmek isterdim.