0

zamanı geri alma gücümün olmasını isterdim çünkü yaptığım bir hatamı fark ettiğimde zamanı geri alma gücüm sayesinde aynı hataya düşmezdim hatamı telafi etmeye bakardım :)

0

ölümsüz olmak isterdim ölüm harici her duyguyu deneyimi yaşayabilirsiniz istediğiniz herşeyi bir gün elde edebilir hatta dünyanın en zengin insanı dahi olabilirsiniz istediğinizden yer içer gezebilirsiniz

0

ölüleri diriltebilmek, geçmişe gidebilmek.

0

geçmişe gidip geçmişte yaptığım hataları düzeltmeyi isterdim.

0

sihirbazlij gibi özel bir gücüm olsun isterdim. uçmak isterdim ışınlanma isterdim zamana yolculuk yapmak isterdim.

0

hızlı koşmak isterdim çok güzel olurdu diye düşünüyorum

1

görünmez olmak isterdim.. küfür edenlerin ağzına kocaman bir yumruk vurabilmek, yere tükürenlere de keza.. kırmızı ışıkta geçmek isteyenlerin önüne set koymak isterdim.
bir siyasinin adı lazım değil.. günde beş vakit namaz gibi suratına suratına..
neyse ya şiddet iyi değildir diyoruz ama şiddeti bize düşündürten insanlarda var bakın.. :((

0

insanların düşüncelerini okuyabilmeyi isterdim bana böyle davranıyor ama aslında ne düşünüyor bilmek isterdim bu zaman da kimseye güven olmuyor maalesef insan herkesten kazık yiyebiliyor

0

görünmez olmayı isterdim. görünmez olunca yapamayacağım hiç bir şey olmazdı. mesela ilk başta sevdiğimin yanına gider onun kokusunu içime çekerdim. param bittiğinde bankadan istediğim parayı alarak soygun yapar ve asla yakalanmazdım. dediğim gibi yapamayacağım hiç bir şey olmazdı.