0

sizi bilmem ama burada neredeyse herkes emeğinin karşılığını alıyor, gerek maddî, gerek manevî. ben toplam 66 tl ödeme aldım, şu an da 13 küsür tl var hesabımda daha, maddî olarak ilerlemem güzel şahsen, manevî olarak da hem güzel ortamı var buranın, hem bilgi edinebiliyoruz, hem de eğlenceli vakit geçiriyoruz.

0

belli ödeme kotası koymuşlar ve buna göre yapılması istenmiş . zaten belli bir kazanç elde etmek isteyen herkes illaki emek vermek zorundadır . niçin boşuna emek verdiğimizi düşünüyorsunuz . evet miktar biraz düşük şekilde ilerleyebilir fakat şu an belli bir tarihe kadar iki kat olması bir avantajdır . eğer sistem böyle işliyorsa bence devam edin hiç bunları düşünmeyin . sonuçta yazdığınız yasmin karşılığını bir şekilde alıyorsunuz öyle yada böyle . kurallara uymak koşuluyla .

0

bence verdiğin emek boşa gitmez. biz buraya yeni gelen üyelere her seferinde söylüyoruz. ben ve diğer arkadaşlarım ödememizi aldık ve her emeğin bir karşılığı vardır.

0

emek veriyorsanız bu kendinize verdiğiniz saygıdan dolayıdır. inanın ki verilen hiçbir emek boşa gitmez. siz elinizden geleni yapın hiçbir şey boşa değildir. hayattan alacağımız dersler bitmemiştir henüz.

0

emek boşa gitmez elbet ama kişilere emek verip karşılığında haksızlığa uğruyorsak üzüntümüz büyük oluyor maalesef.

0

verdigim emek bosa gitseydi ben urada olmazdim. bu zamana kadar iyi bir odeme aldim. dun aksam yine bir odeme talebi olusturdum