0

o kadar çok olduğunu idda ediyorlaki ama kuruş kuruş günde bende çok araştırdım ama en mantıklısı burası geldi bakalım bekleyip görücez

0

internetten para kazanmak icin yazarak para kazanmak icin bi kac sistem var ama önemli olan ne yazdıgın burada mesela soru cevaplayarak kazanıyosunuz ama diger sistemlerde makale ve makale yazmak kolay degil1 kelime 1 hatadan iptal ediliyor makaleler insanlarımız bunu basit birşey sanmakta ama makale yazmak blog kurup yazı yazmak kolay degil kitap gibi düşünün kitap yazmak basit demi muhim olan yazıp cıkartmak degil okunması binlerce yüz binlerce kitap var %20 lik kısmı cok satıyor %30luk kısmı sosyal medya fenomenleri sattırıyor %50 kitabı cogunuz bilmiyosunuz bi kütüphanede en ufagında 10 bin yazarın kitabı var fakat satılmadktan sonra olsa ne yazar ? internetten yazarak kazanmak istiyosanız hem ufkunuz hem elinizz hem zihniniz acık olacak ne yazdıgını ne yaptıgını bilmelisin insalara hitap etmelisiniz. ama bunu anında yapamazsınız okumayan zihni kapalı olan bi insan ha diyince para da kazanamaz makale de yazamaz bu işler icin önce sabır sonra meyvesi.

1

bence yazarak falan para kazanmaya gerek yok ben sordum kaç para veriyonuz diye 300 kelimeye 2 tl veriyoruz dediler hem mantıklı şeyler yazmak zorundasın hemde 300 kelimeye 2 tl çok az şahsen ben makale falan yazarak para kazancağıma burda böyle soru sorar yada cevap vererek para kazanmayı tercih ederim.

3

internet uzerinden makaller yazıp ve para kazanmak istiyorsanız ufkunuzun çok açık olması gerekir,sizinde öğrenmeye açık olmanız lazım ve en önemlisi bildiğiniz konuları kendinize has ve özgü cümlelerle anlatmanız lazım ki okuyucu bu makalenin veya yazının size ait oldugunuzu sizin kelimelerinizden anlamalı. tabi bu düşüncelerinizi yazıya aktarabilmek ve karşı taraftaki okuyucuya anlatabilmekte cok önemlidir.

1

öyle bir platformdasın ben henüz internet üzerinden para kazanamadım.