0

hayır cevabını bilmediğim sorulara yorum yapmam. ben yorum yapabileceğim sorulara gelip cevap veririm, diğerlerini geçerim. ilgimi çeker ya da bu neymiş acaba dersem gidip biraz öğrenir sonra gelir yorum yazarım.

0

genelde cevap vermem.. ama bilmediğim bir soruya cevap verdiğimde sorunun cevabını araştırır, öyle cevap yazarım... asla araştırmadan yazmam.

0

hayır cevap vermem en fazla emin deilim derim ama kesinlikle bir bilgim yoksa susarım para kazanma platformu da olsa yanlis bilgilendirmek iyi olmaz

0

bilmediğim sorulara cevap vermem ancak mantık yürütüp yorum yapabilirim

0

cevabını bilmediğim sorulara pek yanıt vermeyi sevmeyen biriyim ancak o soruyla ilgili azda olsa bilgim varsa soran kişiye biraz olsun bilgi vermek isterim tabikide.

2

cevabını bilmediğim sorulara asla cevap vermem. çünkü cevap versem çok yanlış şeyler yazarım olmamış olur bu. önce bana göre onu araştırıp sonra cevap vermeliyiz.

3

cevabını bilmediğim hiçbir soruya cevap vermedim, vermem de. çünkü eğer cevabım yanlış olursa soruyu soran kişiyi yanlış olan bir cevaba yönlendirmiş olurum. o yüzden tercih etmiyorum.

0

boyle bir olaya karsinamak gerjtigini dusunuyirum

0

böyle bir girişimde bulunmadım yanlış olduğunu düşünüyorum

0

bilgi içerikli bir soruysa ve cevabı bilmiyorsam yorumda bulunmam.

0

hayır, çünkü cevabını bilmediğimiz sorulara cevap verirsek okuyucunun zamanını çalmıs oluruz. bunun içinde cevap vermiyorum. hem benim için hemde okuyucu için.