1

para çekme talebinde bulundunuz mu? kaç gün içerisinde ödemeler hesabınıza geliyor?

arkadaşlar site ile ilgili en merak ettiğim konuların başında tabi ki para çekme talebimiz kaç günde sonuçlandığı gelmektedir.
sadece bir kaç kuruş kazanabilmek için saatlerce soru sorup sorulan sorulara cevaplar yazmaya uğraşıyoruz. bu süreçleri tamamlamış arkadaşlar var mı?

5 cevap
0

tabii ki ben de sorumani platformunda sorulara cevap vererek 2 defa ödeme aldım bu ödemeler 3 iş günü içerisinde hesabıma geçiyor genellikle hafta sonlarına yakın günleri seçmezseniz en geç çarşamba gününü seçerseniz cuma günü hesabınızda olur çarşambadan sonraki günler pazartesiye kalır büyük ihtimal o yüzden gene de belki sorumani ekibi cuma günü de yatırabilir bu da sizin bakiyenize bakar çünkü eğer 25 tl yapmışsınız ona göre soru veya cevap vardır 25 tl'nin üzerindeki kazançlar ise soru çok olduğundan veya cevapların çok olduğundan ve de uzunsa tabii ki bu saat bakımından ne zaman bakımından biraz daha geç olabilir diye düşünüyorum ama sonuç olarak para hesabınıza geçiyor u konuda tüm üyelerimizin için rahat olsun teşekkür ediyoruz sorumani ne gibi ne bu güzel platformdan dolayı.

1

ilk 25 liramı ayın 3'ünde saat 19.13 de talep etmişim, ayın 5'inde 12.35 de hesabıma geçmiş.
ikinci 25 liramı ayın 15'inde 19.58 de talep etmişim, ayın 19'unda 12.30 da hesabıma geçmiş.

ikisinde de araya hafta sonu girmiş oldu yalnız bunu da göz önünde bulunduralım. üçüncü ödememi de 25 liraya bugün yarın tamamlar talep ederim inşallah. biraz tembelim diğer arkadaşlara nazaran kazanç konusunda, herkese bol kazançlar.

0

ben bulundum. ilk üye olduğumda aradan iki üç gün geçtikten sonra yirmi beş tl yaptım ödeme talebinde buldum , ve bir gün içinde yattı. yarışmadan 84 tl kazandım kendi kazndiklrimda var oylede 190 tl ödeme talebinde bulundum oda iki gün içi de yatti ,şu an yirmi beş tl talep ettim pazar günü o daha yatmadı her halde yarın falan yatar tam üç günlük olcak yarın çünkü.

0

ben henüz talepte bulunmadım ama bulunacagım, onun dışında bu konuyla ilgili çok soru başlığı var, parasını alan arkadaşların da yorumu çok fazla. 3 gün içinde para hesaba yatıyor diye biliyorum. ayrıca talepte bulunduktan sonra parasını alan da çok kişi var, herhangi bir sorun olmuyor. ben gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar kişi böyle uğraşmazdı gerçekten

0

8,5 topladim 2 günde 25 lunca talep vereceğim bakalim inşlh verirler ödemeyi zevkli bir site