0

geçen sezon söz, bu sezon çukurcuyum.daha çok sarmaya başladı söz dizisi biraz ihtirasa bağladı.

0

çukur tabikide söz dizisi insanların milli duygularını sömürmek için yapılmış bir dizi çukur ise gerek profesyonel oyunculuklar olsun iyi. izlerken baymıyor çukur simdiye kadar gelmiş en iyi dizilerden biri bence.

0

kesinlikle çukur dizisi. çünkü aksiyonu daha bol ve ben aksiyonlu film ve dizileri çok severim.

0

ikisinin de sonu gelir az kaldı kalitesiz diziler ama çukur daha iyi gibi

0

ikisini de izlemiyorum ancak çukur dizisinin adını söz dizisinden daha çok duydum. ve çevremdeki insanların geneli çukuru izlemektedirler. sanırım bu gidişle bende izlemeyi düşünüyorum çünkü bayağı bir ismini duyduğum için merak etmeyi başladım. ve hayatın heyecanı meyecanı yok müziği için bile çukur dizisini izlemeye başlayabilirim.

1

söz dizisi benim için vazgeçilmez bir dizi

1

ilk sezon ikisini de izliyordum ikinci sezon sadece söz ü izlemeye basladim

1

tabikide çukur bu aralar güzel oldu herkes birlik olmaya başladı yakında karakuzuların elinde çukuruda alırlar

1

tabiki çukur dizisi. kardeşim artık sözmüş savaşmış bilmem neymiş gibi askeri filmler baydı artık. çok saçma ve klasik konuları var. ülkeye böyle milliyetçi duygular aşılayan filmler diziler değil, daha özgün filmler diziler lazım. ha çukur o söylediğim dizilerden biri mi? tabiki hayır ama söz den iyi olduğu kesin.

1

söz dizisi de çukur dizisi de ilk sezonu kadar sarmıyor aslında. zaten genelde 2.sezona geçince bozuyor bu diziler ama daha çok çukur ağır basıyor bir ihtimal toparlarlar diye bekliyoruz bakalım.