1

off çok güzel bir filmdir. her zaman hangi yılda olursa olsun seyredilebilecek baş yapıtlardan biridir. arşivlik film derler ya aynen. konusu; baş rolünde robin williams oynuyor.
disiplinli ve çok saygın bir okul olan akademiye bir gün bir ingilizce öğretmeni gelir ve ondan sonra öğrenciler için sıkıcı olan bu okul birden farklı bir yere dönüşür.

0

ozanlar derneği çok farklı bir filmdir aslında bu filmde anlatılmak istenen insanların yeteneklerini sınırlanan olmamasıdır öncelikle size birazcık filmi konusundan bahsetmek istiyorum bir grup öğrenci yazar olmak için şair olmak için bir okula kapanırlar bu okulun özelliği sadece erkeklerden olması ve çok güzel şiirler ve yazılar yazılmasıdır bu gruptaki erkekler artık sıkılmış ve bayan insanlarla tanışmak istemiştir ve aralarında bir anlaşma yapmışlardır bu anlaşma her gece yarısı bir ormanın evlilik yerine gidip orada birbirlerine şiir okumak ve şiirler yazmaktır ve başlarında çok iyi bir öğretmen vardır ölü ozanlar derneği'nin başkanı çok iyi bir öğretmendir öğrencilerine iyiliği saflığı temizliği anlatan bu öğretmen aynı zamanda nasıl iyi bir şair ve yazar olması gerektiğinde anlatır şairlik ve yazarlık düşünenlerin bu filmi izlemesi ne kesinlikle tavsiye ederim iyi seyirler dilerim

0

erkek öğrenci okulunda öğrencilerin ve öğretmenlerin başından geçen olayları anlatan bir filmdir.