0

suan sohbet kanali acik ama beni o sohbet kanalindan attilar. atmalaei cok da iyi oldu cok gereksiz sorular donuyor ve gelen kisiler banlandiginda bu sefer orada kufurler savuruyor. hatta birisi bana seinle yatarim seni bilemme ne yaparim diyince nevrim dondu bende karsilik verdim. beni o yuzden attilar sohbet kanalindan. ve bence gereksiz yani. hic gerek yok. millet sacma sapan sorular soruyor.

0

şuanda hiç girmiyorum sanırım kapatılmış aslında discord yerine bu sitede sohbet yeri açılsa sag alt tarafta herkez güzel güzel sohbetini yaparı.

0

site ekibi sohbet paneli açtı.ancak daha sonra herhalde sohbet panelinde kullanıcılar birbirlerine tartıştığı için site ekibi buna engel olmak için sohbeti kapattı.

0

sorumani çok ilgisiz bu dönemler bilmiyorum neden böyleler umarım toparlarlar kendilerini yoksa çok üye kaybı olacak eskisi gibi aktiflikte yok bence kazanç düşürüldü diyorum sorumani yükseltildi dedi ama o kadar uzun yazmama ve mantıklı cevaplar vermeme rağmen çok düşük kazanclar kazanıyorum sorumani bir an önce üyeleriyle ilgilenmeli

0

sorumani'nin sohbet kanalı kapatıldı. ama bazen sorularımıza cevap yazarak cevap veriyor. ve özelden mesaj attığınızda da hemen olmasa bile dönüş sağlıyorlar.

0

eskiden sohbet odası vardı , kapandı yani sorumani bazen bizlere cevap veriyor yorumlarda falan ama mesaj olarak cevap verdiğinizde size dönüş yapıyor.