0

kozmetik ürünleriyle ilgili çoğu insan bence yanlış düşünüyor.çoğu kişi cildi yaşlandırdığını,git gide daha kötü bir görünüm sağladığını düşünüyor.hatta büyüklerden erken yaşlanacaksın tarzında sözler duymuşsunuzdur.oysa öyle bir şey yok.eğer siz makyajınızı temizlemeden uyursanız,tam olarak cilt temizliği yapmasanız,cildiniz yağlı olsa dahi nemlendirmezseniz tabii ki size hiçbir şekilde yararı olmaz çok fazla zararı olur.makyajı ciltten arındırmak çok önemlidir.öncelikle cilt tipinize uygun makyaj malzemenize uygun bir makyaj temizleyicisi seçmelisiniz.makyajınızı temizlemeden asla uyumamalısınız.her gece makyaj yapmamış bile olsanız yüzünüzden o dışarıda yüzünüze yapışan kiri,tozu vs çıkartmalısınız.makyaj temizleyicileri bile bazen yeterli kalmayabiliyor.makyajınızı çıkarttıktan sonra yüzünüzü bir yüz yıkama jeli veya yüz yıkama köpüğü veya günlük kullandığınız peeling ile temizlemelisiniz.(peelingleri sabah akşam yapmak zorunda değilsiniz hatta sabah akşam yaparsanız cilt derinizde incelme meydana gelir.)sonrasında yine cilt tipinize uygun bir nemlendiriciyi yüzünüze masaj yaparak sürmelisiniz.cilt temizliğinize dikkat ederseniz akne,sivilce miktarında da azalma olduğunu göreceksiniz.yani makyaj yapmanın cildinize öyle bir zararı yoktur.nasıl kullanacağınızı ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz yeterlidir.

0

kozmetik ürünleri güzellik sağlar ama bazı kozmetik ürünleri gerçekten fayda sağlamıyor insana çok kötü görünmesini sağlıyor insanların.kozmetik ürünlerinin bazılarının içinde bilmediğimiz şeyler var bunları özellikle de üzerine okuyarak alınmalıdır ve cildimize sürülmelidir.kozmetik ürünlerin artık içinde bilmediğimiz o kadar zararlı şeyler var ki cildimizi çok kötü yapabiliyor ,vücudumuzu çok kötü yapabiliyoruz ,saçlarınız çok kötü yapabiliyor o yüzden çok dikkat etmeliyiz. kozmetik ürünleri genellikle bildiğimiz markaları alırsak içini okuyarak alırsak gerçekten fayda sağlıyor aslında.

1

bence kozmetik ürünleri insan cildinin kimyasını bozuyor ve kendine zorunlu hale getiriyor , bana göre özellikle biz kadınların aklını çelerek gelişen bir ticaret hilesi. çünkü kendi bozuyor ve yine kendinin düzelteceğini söylüyor ve kısır döngü bu şekilde devam ediyor.

1

kosmetik ürünleri güzellik sağlıyor evet ama yüzünüze bildiğiniz biya sürüyorsunuz ve bununda bir çok zararı vardır. çoğu makyaj yapan kıza bakın, makyajı silindikten sonra dikkat edin yüzleri hep böyle delik delik tarzı ve yüzleri hep zedelenmiş. yazık valla abartılı abartılı boyaları sürüyorlar ve o yüzlerini mahvediyorlar, ne diyeyim bilemedim.