0

yani ben buradan gunluk 7-8 tl ya kadsr cikiyorum kazandigim para. ama iste ben daha cok cevap yaziyorum. uzun, yorum yapabilecrgim sorulara oncrlikli olarak yaziyorum. cunku cevaplari ne kadar uzatirsak o kadar cok kazandiriyor cunku. hatta sitede birkac gundur iki kati kazanç etkinligi vardi, bugun son gün. yani gunluk bu kazandigim parayi yarisi bir zamanda yaptigim icin guzel kazanclar elde edebiliyorum. işte bu birkac gundur pek takilamadim, gecen haftadan beri bir elbisr arayidina girdim abimin nişani icin. yoksa bu iki kati kazanc etkinligini de fazla kacirmazdim. yani tabi girdigim kadariyla birşeyler yapmaya calistim. normal zamanda bu kadar kazanc elde edemezdim bu arada bu iki kati kazancta. bunu belirtmek isterim. bir de eger ister bilgisayar klavyesinde oldun ister telefonun klavyesinde olsun, klavyede hizliysan daha cabuk cevap verme imkanin oluyor. bu da kazancini etkiliyor. daha fazla kazanma imkanin oluyor yani...

0

ben mühendisim , maaşlı bir işte çalışıyorum, maaşlı çalışan birisi olduğum için nasıl kazandığımı anlatmaya gerek yok, ancak bu tür sitelerden elde edilen kazançlardan bahsediyor iseniz, henüz birşey kazanamadm.

0

gunluk burdan bazı gunler işim oluyor ama bazende cok günüm oluyor bayada iyi yani daha cok kazanabılırız uzun sure burda olursanız uzun cevaplarla kazanc saglarsiniz suanda ise yazmaya devam edip kazanc katlamaya devam ediyorum bende.

0

bir günde en fazla 50 kuruş oldu kazancım. ara ara girip 1-2 soru cevaplayıp çıkıyorum genelde. ancak boş zamanınız olursa ve burada hem soru sorarak hem de cevap vererek güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

1

2-3 lira uzun zamandır günlük kazancım. bu sitede artık kazanma ustası olmuş arkadaşlar var. onların tüyoları varsa hep birlikte dinleyelim.
sorulara uzun ve özgün cevaplar vermek kazancı artırıyor tabi. emeksiz yemek olmuyor aslında burda pek, iyi de oluyor. aktif olmak ve çok soru cevaplamak zamanla alışkanlık oluyor ama ben halen o çok kazananlar arasında değilim. buraya yazılanlara ara ara bakıcam. sorumani'nin yıldızlarında söz.
☆☆☆☆☆

0

kardeşim bu platformun sırrı çok cevap yazmak değil, uzun cevap yazmaktır. diyelim sen 10 tane soruya cevap verdin ama kısa kısa cevaplar verdin. başka bir tarafta ise bir soruya uzun uzun bir cevap yazdin ve o yazdığın uzun cevaptan kazancın, diğer tarafta 10 soruya verdiğin kısa cevaptan bile fazla olur. yani anlayacağın kelime sayını çok fazla tut ve uzun uzun cevap vermeye bak. he bir de referans sisteminden de iyi para kazanırsın. getireceğin bir referans diyelim 10 tl kazandı, aynı zamanda seninde kasana 2 tl giriyor referansın 10 tl kazandığı için. referansın dayadığı gelir yüzde yirmidir. yani 10 kişi getirdiğini düşün, senin referansınla gelsinler, hepsinin kazancından alacağın para onların kazancının yüzde yirmisi kadardır. diyelim getirdigin 10 kişinin hepsi 20 tl falan kazansa sen hepsinden 4 türk lirası kazanırsın yani toplam 40 türk lirası referansından kazancın olacak. işte böyle basit bir sistem kardeşim.

0

valla pek vaktim yok maalesef burada yazmaya o yüzden genel olarak çok bir şey kazanamıyorum vakit buldukça gidiyorum bu yüzden de herhangi bir sırra sahip degilim

0

canım isterse günde 7-8 tl kazanıyorum ama eğer canım istemezse 2 lira zor kazanıyorum. fakat sırrımı açıklamak istemiyorum ki yarın bir gün yarışma olursa bana bir kaç rakip daha çıkmasın.