0

sosyal medyanın birçok zaraları vardır.bunlardan ilki özelliklede gençler bir fotoğraf paylaşıyorlar az beğeni geldiğinde neden az takipçim var diyerek özelliklede kızlar frikik vererek dikkat çekmeye çalışıyorlar bu çom yanlış.ikincisi birisiyle tanışıyorlar ve fotoğraflarını falan atıyor karşısındaki kişiye kızlar daha sonrasında erkekte ayrıldıklarında şantaj yapıyor ailene veririm bu fotoğrafları dağıtırım falan diye o yüzden kızlar özelliklede çok dikkat etmeliler bu konuda sosyal medyada her mesaj atan kişiye cevap verilmemelidir.üçüncüsü günümüzdede yaygınlaşan dolandırıcılık evlenme vaadiyle sosyal nedyada tanışıyorlar bu erkek veya kız farketmez daha sonra parasını alıyor belli bir zaman geçirdikten sonra kişinin elinde avucunda hiçbirşey kalmıyor o yüzden dikkat edilmelidir.özellijlede genç kızlar dikkat etmeliler

0

eğer sosyal medyayı fazla kullanıyorsak ve diğer işlerimizden geri kalıyoesak bu sosyal medyanın zararıdır. sosyal medyanın zararı yüzünde komşuluk ilişkileri zayıflar, görmede sıkıntı yaşanabilir, uyku düzenimiz bozulur ve düzenli bi hayatımız olmaz, sosyal aktivitelerden geri kalırız. buna daha bir çok örnek verilebilir. bu yüzden her yaştan insan sosyal medyada geçirdiği zamana dikkat etmelidir.

0

gunizde artik bir cok sorun sosyal medyadan kaynaklanyo malesef her turlu kotuluk olabilyo

0

sosyal medya bir çok zararı içerisinde bulundurmaktadır.bunun en bariz örneği aldığı vakittir. çok fazla zaman kaybına neden olmaktadır ve insanların işlerini yapamaz hale gelmelerini sağlamaktadır. ayrıca insanlar sosyal medya aracılığıyla tanıştığı kişiler tarafından dolandırılabilmek de ve çok ciddi borçların altına girebilmektedir. özellikle çocuklar dikkatli olmalıdır. kötü insanlar tarafından kandırılarak kötü amaçlar için kullanılabilirler.

0

sosyal medyanın bir çok yararı olduğu gibi bir çok zararı da vardır. insanlar sürekli dostla medya içinde zaman geçirerek normal hayatlarından soyutlaniyorlar ve bu da bir çok olumsuz etki verir. her şeyin bir sınırı bir dozajı vardır. arada bir girip takılabilir insan ama bunu abartmanın bir anlamı yok.

0

sosyal medyada dolandırıcılık çok fazla var 40 yaş ve üstünün sosyal medyayı sık kullanmasını doğru bulmuyorum çünkü çabuk inananbiliyorlar ve dolandırılıyorlar