0

karşınızdaki insan eğer size güven vermiyorsa ya da güveninizi sarsacak bir durumda bulunduyse eğer, siz de güven kırıklığı oluşması kaçınılmazdır. karşınızdaki insanın size yalan söylemesi size güven kırıklığı oluşturmaya sebep olur ve ona karşı şüphe duyarsınız güveniniz sarsılır ve böylece ilişkiniz çıkmaza girer. akılda şğhe oldukça bir ilişkinin yürümesi zorlaşır. karşınızdaki insan size böyle hissettirdiyse şayet bence onunla bunu paylaşmalısınız bu oluşan güven kırıklığını tamir etmeye çalışır belki de bilinmez. ancak güven kırıldığı zaman yeniden oturması çok zordur yani tamir edilmesi güçtür çünkü güven kolay kazanılmaz.

0

güven çok önemlidir. bir insanla yola çıkacağınız zaman sizi güvenmeli ve sizde ona güvenmelisiz. bir insanı yıkıma yani güvensizliğe götüren durumları saymaya kalksak hiçbir kağıt yetmez bunu anlatmaya ama yinede azda olsa değinmekte fayda vardır. mesela biri ile evlenmeden önce hiçbir kötü alışkanlığının olduğunu bilmiyor ve sizin yalan söylediğinizi evlendikten sonra öğreniyor. bu durum hem sizin için hem onun için feci bir durum ve yuvanın yıkılmasına kadar gidecek bir durumdur bu. bu durumlara değişecek olursak bunlar sırası ile
1) içki içmek: her içen insan edebi ile içmelidir, içmemek en iyisi ama için insanlar için konuşuyorum.
2) kumar oynamak: kazandığı parayı kendi evine harcayacağı yerde gidip kumar masasında bırakması gibu
3) şiddet : eşi yada çocuklarına dayak girişiminde bulunması hem çocuğun babasına nefretle bakmasına hemde eşi ile ayrılmasına yol açmasıdır.
4) sürekli yalan söylemek: eşine sürekli yalan söyleyen biri diyelim telefonu çalıyor ve sürekli meşkule atıyor ve eşinin ştphelenmesine yol açıyor. bu durum hiç iyi değil ve evli birinin eşine karşı dürüst olması her zaman en kötü durumdan iyidir.
5) aldatmak: bir yuvanın yıkılmasına yol açan en etkili güven kırıklığıdır ve hiçbir zaman affı yoktur. ve sonunda kesin ayrılık vardır. #kadınakalkanellerkırılsın diyerek sonlandırmak isterim. saygılarımla

1

yalan söylemekle, verdiği sözü tutmamakla, emanete sahip çıkmamakla, aldatmak ve hıyanet etmekle, heryerde gereksiz ve lüzumsuz konuşmak gibi sebeplerle güven kırıklığı yaşanabilir.

0

kandirilmak
yalan söylenmesi
aldatılmak
söz verilip tutulmaması
geç kalmak...

0

aldatılmakla,yalan söylemekle insanım güveni kırılır

0

yalan söylenen durumlarda özellikle güven kırıklığı yaşanir