0

dogru degil tabikide ne kadar da aglama desen bir insana aglar cünkü aglamak insanın icini rahatlatır ben kac kere agladım ama hiç teselli edenim olmadı.

0

tabii ki de doğrudur. ağlayan insanı teselli etmek neden yanlış olsun ki.insanlar bazı sebeplerden dolayı maalesef ki ağlama ihtiyaç duyuyorlar. etrafındaki insanlar bazen teselli etmek yerine onları bize biliyorlar veya onlardan kaça biliyorlar. genellikle teselli etmek gerekir ağlayan insanı. ben de mesela arkadaşım ağlarken teselli ediyorum ama bazı insanlar var gerçekten de özellikle bazı insanlar var neredeyse kovacak dereceye geliyorlar. o tür insanlara bulaşmamak gerekir. hemen oradan uzaklaşmamız gerekir. bazı insanlar bunu yapmasının sebebi kendilerini yalnız bırakmalıdır. çoğu insan yalnız başına ağlamayı sever. o yüzden bu tür insanları fazla boğmamak gerekir.

0

bence ağlayan insan rahat bırakılmalı ki içindeki zehri göz yaşlarıyla akıtsın

0

ben hiç ağlayan birine teselli veremem ki oturur bende ağlarım.

0

aglamak insanı rahatlatır ama aglıyan bir insanı öylece izliyemessin ister istemez teselli edeceksin yada oradan onu yada dayanamıyorsan oradan uzaklaşacaksın

0

evet doğrudur. çünkü ağlayan bir insan muhtemelen üzgündür. ama biz bu kişiyi teselli ettiğimiz zaman morali yerine gelir ve mutlu olur. mutluluktan ağlayan bir insanı teselli etmeye zaten gerek yoktur.

0

ben genelde teselli etmeyi becerebilen bir insan değilim, klasik teselli cümleleri kurmayı da bana kurulmasını da hiç sevmem zaten. "boşver ya" gibi cümlelerden bahsediyorum. iyi bir dinleyici olmak en önemlisi diye düşünüyorum. konuşursun, dertleşirsin, ama teselli cümleleri bana artık samimi gelmiyor.

0

pek doğru değildır ağlamak insanı rahatlatır ferahlatır içini döker rahatlar bazen dende ağlarım kendi basıma