0

25 tl ödemeyi aldım,teşekkürler sorumani.?

arkadaşlar bundan sonrası için fazla aranızda olamıyacam,ama sohbet amaçlı ziyaret edecem sizleri seviyorum ve kopmak istemiyorum. :)

8 cevap
0

tewbrikler. cok ıyı oldu bu uygulamayı kesfettıgım ogrencı adamın cok ısıne yarayacak bir uygulama ve kucuk caplı bı para kazanabılecegın bı uygulama her ogrencının bilmesi lazım bu uygulamayı sımdıden cekcegım paranın 3te bırını bırıktırmıs durumdayım darısı ılk 25 tlye ınsalah dıyelım herkese kolay gelsın

0

sitede hemen hemen herkes ödeme almış durumda ve ben bu konuya çok sevinmekdeyim.ben de pazar günü 40 tl çekim talebi vermiştim ve bugün hesabıma geçti. çok memnun oldum şu ana kadar toplam 3 kere ödeme aldım sorumani sitesi çok güvenilir bir site şahsen ilk üye olduğumda bu kadar para kazanacağını düşünmemiştim.kuruş kuruş kazanılacağını inanmıyordum. diyebilirim.ancak şu an bu siteden toplam kazancı hemen hemen 170 lira ve daha 20 gün bile olmadı bence çok güzel bir ek gelir kaynağı oluyor.soru mani kullanıcılarına ben genel olarak telefon faturamı ödemek için kenara para biriktiriyorum. böyle artı bana yemek parası da kalıyor. işyerinde yediğim yemek parası sorumani sitesinden çıkıyor.o yüzden sorumani'ye çok teşekkürlerimi sunarım.

0

tebrikler ederim ben daha 30 kurustagim umarım bende alirim

0

@tubiss ben burda ugrasmasina ugrasirim ama ben yanlis anlasiliyorum o yuzden artik olayin para boyutuna bakmadan devam edecem. :)

1

ben de bugün aldım 25 tl ödeme hemen gittim telefon faturamı ödedim. yani 29 tl biraz da kartımda vardı para en azından faturamı ödemiş oldum. sorumani'ye ben de çok teşekkür ederim.

1

tebrik ederim furkan herkese nasip olsun da biraz daha birikim yapsaydın ya be kardeşim:)))

1

dostum ben de p.tesi 25 türk lirası ödemesini aldım ve şimdi dört elle sarılacağım. 25 türk lirasını almadan önce kimseyi davet etmedim yani kimseye referans olmadım çünkü daha önce de para kazandıran ve referans sistemi olan bir uygulamaya tanıdıklarım arkadaşlarımla yaklaşık 40 kişilik bir ekip oluşturdum ama uygulama kaçtı gitti ve ben daha para çekmemişken davet ettim onları. burada daha önceki sorulan sorularda, yazdığım cevaplarda da söylediğim gibi ödememi aldığımda, işte o zaman siteye güvenirim ve tanıdıklarımı, arkadaşlarımı buraya davet ederim ve öylede oldu. 25 türk lirası ödememi aldım ve davet etmeye başladım. 2 günde toplam 13 kişiye referans oldum şimdiden ve bunların devamı gelecek.

1

tebrik ederim darısı yeni olanların başına allah daha çok versin