0

genellikle bir kız var sürekli yemek soruları sorup duruyor. bana göre site ekibi kesinlikle bir önlem almalı,çünkü onlar yüzünden biz tam soru soracağımız zaman beyin bedava modu aktif oluyor. site bu kişilere önlem almalıdır diye düşünüyorum. benim düşünceme göre,bir kişiye günde maksimum 10 soru sorma hakkı verilsin çünkü herkes 10 soru sorarsa ve tüm sorular cevap alır böylelikle sitede beyin bedava modu sürekli aktif olmaz.

2

bir de ana sayfadan soruyu görüp aynı soruları benzer şekilde başkaları da sormaya başlıyorlar ki, tam bir herkes aldı sazı eline durumu ortaya çıkıyor. bu anlayış yüzünden bugün beyin bedava modu hiç kapanmadı, artık sitede ne kadar soru varsa. sitede pek kimseler kalmadı iki kat kazanç desteğine rağmen. keşke biraz cevaplara yönelseler de bu kadar sıkıcı biçimde uzamasa bu mod.

0

yani genellikle yörelere ait yemeklerin sorulması ,deyimlerin sorulması ata,sözlerinin anlamları, yani devamlı aynı soruları gerçekten ben de çok sıkıldım. yani ben tüm şehrin hangi yemeği meşhur bilemem, kalkıp arka arkaya deyimde cevaplayamam gerçekten artık içimden gelmiyor. zaten yarışma yok diye fazla giremiyorum çünkü insan kendine yarışınca daha güzel oluyor ya bilmiyorum sorumani bence bir çözüm bulmalı artık bu deyimler, yemekler fazla sorulmasın günde üç ,dört tane olsa de tamam diyeceğim ama soruların çoğu gerçekten yemek,yöreler şehirler, bizde sıkıldık artık gerçekten.

0

bence de artık buna bir çözüm bulunmalı. mesela çoğu insan şöyle sorular sorar. bilmem izmir yöresine ait en güzel yemek hangisidir. tamam bak güzel bir soru insan bir tane sorar ama işte bu kişi işi abartıyor ve devam ediyorum, bu ilin, şu ilin, utanmasa türkiyenin 81 ilinin hepsini tek tek yazacak. kardeşim bunlar artık gereksiz sorular abartmayın. sorumani bunlara bir çözüp bulması lazım bence. çünkü bi olaylar çoğu kişinin canını sıkıyor.