0

genelde paket kahve kullanıyorum ama olursa taze öğütülmüş kahvede içerim aslında acı olan her kahve türünü tercih ederim. şekerli kahve içemiyorum

0

uzun zamandır paket kahve kullanıyoruz ve tek bir marka kullanıyoruz hep senelerdir. ama o pazarın içinden geçerken falan bir güzel geliyorki taze çekilmiş kahvenin kokusu.. annemle bazen oraya gittiğimizde denk geliyoruz canımız çekiyor ama hiç öyle almadık bir gün söyleyeyim de onu da o şekilde deneyelim bakalım tat farkı olucak mı ben de merak ettim şimdi..

0

marketten aldığım içim paket kahve tercih ediyorum oda taze oluyor

0

sırf taze öğütülmüş kahve almak için annem babamı çarşıya gönderir.markette paketlenmiş kahveleri içemez.

0

eskiden paket şeklinde kahve kullanırdik fakat annem kahveyi cektiriyor .böylece daha taze ve daha güzel oluyor .

0

maeketten alsigim pakwt kahvelei kullanolirim malesef.

0

paketlerin içinde temiz içerikler olmadığı için ben çok fazla paket kullanma taraftarı değilim ama mecbur kalınca da kullanıyoruz ama benim bildiğim o paketlerin içine sadece kahve değil bir sürü şey katılıyor ondan yararlı olmaktan çıkıp zararlı hale geliyor o içtiğimiz kahveler ama eğer kendimiz öğütüp kullanırsak çok faydali oluyor gerçekten

0

ben genelde ogutulmus kahveyi aliyorum ama bazen paket aliyorum

0

denk gelirsem taze şekilde olarak türk kahvesi alıyorum.
diğer kahveleri cam kavanozda satılan sade şekliyle almayı tercih ediyorum.

0

ilk önceleri paket kahve kullanıyordum .fakat daha sonraları hatay'da birkaç çeşit kahve olduğundan ,taze çekilmiş koyu kahve alıyoruz çoğunluk ve burada insanlar koyu kahve içtikleri için ben de alıştım önceleri açık-koyu karıştırarak içiyordum şu anda iyicene koyuya döndük çifte kavrulmuş deniyor bunun adına, biz de alıştığımız için ,paket kahveler bana çok yavan geliyor hatta ankara'ya gittiğimizde oradaki kahveler bana içilmeyecek derecede gelmişti, eşimden bana kahve getirmesini istemiştim.

0

marketten paket kahve alıyorum onlarda taze oluyor memnunum

2

yakınımızda bir alışveriş merkezi var, oradaki kahveciden taze çekilmiş alıyoruz. içmelere doyamıyoruz. paket aldığımız da oluyor tabi. ama tercihim hazır çekilmiş, kokusu yeter.

1

aşağı inemezsem paket kullanıyorum ,ama aşağı indiğimde öğütülmüş kullanıyorum. taze taze çıkınca alıyorum ama işte her zaman aşağı inemedim için bebeğim küçük yani çoğunlukla paket kullanıyorum yani olsun o da güzel mehmet efendi. ;))

1

paket kahveler nedense hep tat olarak bir değişik geliyor bana. taze çekilmiş olanlar içim olarak daha iyi oluyor.