0

kazik demeyelim.. cunku cok buyuk bir olay yasamadim kendisiyle. ama kendisinin bana yapmis oldugu tavirlardan dolayi ilisigimi biraz kestim. kesmeseydim kazik da atacakti. oyle bir yapisi var

0

ben çok sevdiğim asla bana yanlış yapmaz dediğim insan öyle bir yanlış yaptı ki feleğim şaştı. ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor. sonradan çok pişman olup gelip af diledi ama insan unutamıyor yani bir daha güvenemedim. güven kolay kazanılan bir şey değildir. kolay kolay eskisi gibi olmayacağımızı bildiğim için tamamen ilişkimi kestim. bu da hayatın bana yaşattığı önemli bir tecrübe oldu.

0

ben en yakınımdan da uzağımda kazık yedim. malesef insan ilk baş güveniyor sonra arkadan bir kazık yiyor kendine gelemiyor. kötü bir şey artık insanlara pek güvenmiyorum.

0

evet en yakın arkadaşım dediğim insanlardan çoğu kez kazık yedim. ama artık akıllandım. kimseyi kendime yakın görmüyorum ve kimseye güvenmiyorum.

0

çarımı çaldı kardeşim bilmiştim onu halinin teki cıktı

0

malesef aynı sofradan yemek yediğim kardeşim dediğim insanlar tarafından çok kazık yedim ve anladım ki bu hayatta herkes kendi menfaati için yaşıyormuş gün gelir yaptığın onca iyilik unutulur tek bi hatan hatırlanır artık kimseye güvenemez olduk kimseyle arkadaşlık kuramaz dost edinemez olduk rabbim sonumuzu hayr etsin en güzeli tek tabanca takılmak en azından kafan rahat olur tavsiye ederim.