0

ben sony xperia z3 kullanıyorum birçok telefon kullandım fakat bu telefon ilk android telefonum normal şartlarda ihtiyaç dışında telefon gibi sürekli gelişen teknoloji ürünlerinin yenilenmesine ve peşinden koşup teknolojiyi yakalamaya çalışmaya karşı bir insan olarak tuşlu telefondan androide geçmeyi düşünmüyordum lakin internetten canlı bahis oynamaya başlamam ve maçları kaçırmamdan ötürü android telefon bir nevi ihtiyaç haline geldiğinden bir akıllı telefon almak durunda kaldım

1

samsung galaxy a7 2017 kullanıyorum 1 yıl oldu alalı bataryası çok zayıfladı günde 2 defa şarja takıyorum artik 2.300 tl ye almıştım biraz pişman oldum aldığıma o fiyata daha iyi performanslı birşey alabilirdim diye düşünüyorum 2018 i cıktı 2017 den hem daha iyi performansi var hem daha ucuz keşke biraz daha araştırıp alsaydım diyorum telefonu.

0

samsung galaxy j4+ çok kullanışlı herkese tavsiye ediyorum

0

ilk telefon markam çok iyi hatırlıyorum samsung corby di ve çok uzun süre kullanmıştım. daha sonra kırılınca yeni bir tane almaya karar vermiştim.yine samsung bir telefon almıştım şuan markası tam aklımda değil o yüzden yazmıyorum. sonra o telefonda bozuldu ve iphone almıştım. ama sıkıcı gelmeye başlamıştı artık ve başkasına verdim telefonu. şimdi lenovo k6 note aldım ve gayet de memnunum...

0

samsung marka tuşlu kapaklı kırmızı renkli telefon

0

samsung a6 + samsung dan başka telefon kullanmadım bu zamana kadar kullanmaya da niyetim yok samsung la çok mutluyum

0

ben casper via m3 marka telefon kullanıyorum telefonumu çok beğeniyorum tüm özellikleri mevcut şarjı 2 gün yetiyor internet konusunda herhangi bir sıkıntım yok birçok özellik barındırıyor 32 gb hafızası mevcut ön kamera 8 megapiksel arka kamera 13 megapiksel tüm uygulamalar mevcut sadece tek sıkıntım konferans konuşması yapmıyor tek sorun bu benim için diğer telefonumda vardı o yüzden yapıyordum da olmadığı için biraz zor alıştım başka da bir sıkıntı yok yani alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum fiyatı da çok uygun annenize ablanıza babanıza kullanımı daha kolay eğer dış görünüşü büyük olmasını istiyorsanız bu uygunluğu da var diğer telefonlara göre biraz daha büyük ama en büyük telefonları daha çok seviyorum iphone nun küçük modelleri vardı onları hiç sevmiyorum mesela ne kadar trend olursa olsun küçük olduğu için asla almam ama casper görüntü açısından da güzel olduğu için ilk gördüğüm zaman hemen beğenip aldım herkese tavsiye ediyorum çok kullanışlı bir telefon

0

ben huawei mate 10 lite kullanıyorum. gerçekten huawei almak aklımın ucuna gelmezdi. çünkü kaliteli olduğunu düşünmüyodum telefoncu tavsiye etti öyle aldım ama iyiki almışım samsung ve ıphone a 1000 basar. çok memnunum.

0

kullanmış olduğum telefon huawei p20 lite bazı memnun olmadığın durumlar oldu ama telefonla kaynaklı değil babam bu telefonu taksitle aldığı için 3 bin liraya denk geldi ama telefon 1900 lira ben 1900 liralık telefonu 3.000 liraya aldım bunun kadar kötü bu mu kadar kazık yemedim ben hiç hayatım ömrüm boyunca ama telefon kendisi çok güzel kamerası çok güzel her şey güzel biraz oyun performansı kötü olabilir sadece pubg da tabii diğer oyunlarda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

0

eski telefonum general mobile 4g idi,sonra vestel venus5.5 almistim o da uzun ömürlü olmadı ve şuanda samsung j7 2016 sürümünü kullanıyorum ve çok memnunum

0

sasamsung note edge. telefonda samsung'tan vazgecemeyenlerdenim.

0

gm 8 seviyorum telefonumu fazlasına gerek yok

1

kullandığım cep telefonu daha önce j1 mini kullanıyordum. ve j1 mini birkaç ay kullandım hiç şarjı kalmıyordu çok çabuk şarjı bitiyordu ,telefon elimden çok şarja takılı kalıyordu, baktım olmuyor onu sattım kendime j3 pro aldım şu anda elimde j3 pro telefon var ve bu telefon çok iyi internet hızı da güzel fotoğraf kalitesi de güzeldir benim için mükemmel bir telefon.

0

benim şu anda kullandığım telefon samsung j4+ bu telefonu alana kadar neler yaşadığımı sadece allah bilir önceki telefonum yine samsungun j5 ti çok iyi bi telefondu pert oldu ama hala saklıyorum çünkü babamın hediyesiydi o telefon bana telefon okulda üçüncü kattan aşağı düştü yaptırdım sonra yine bir gün ekranın üstüne düştü yine yaptırdım sonra iç ekranı kırıldı artık yaptırmadım öyle saklamaya karar verdim çünkü daha güvenli yeni aldığım telefonda çok iyi çok begendim ilk başta çok büyük gibi geldi elime ama alışmam çok zor olmadı telefon çok eski değil zaten çıkalı çok olmadı huwai telefonlara benziyor daha çok

0

şu anda kullanılan telefon markası samsung j2 dir ben bu telefonu 3 yıldır kullanıyorum ve bir o kadar daha fazla düşürmeme rağmen gerçekten dayanıklı bir telefon kamerası da bana ilk yıllarda güzel geliyordu ama şu anda gerçekten beğenmiyorum ama ilk aldığım zamanlarda çok iyiydi şarjı falan da çok iyi dayanıyordu ve şu anda 3. yılı olmasına rağmen hala iyi sesi kalitesi falan güzel fakat düşük performans özellikleri var zaten ben bu telefonu 650 tl'ye almıştım ona rağmen çok iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

0

ben huawei nin alt markası olan honor marka telefon kullanıyorum. kullandığım modelin adı 8x. fiyat performans telefonu olduğu için gayet memnunum. telefonun bataryası 3750 miliamper ve gayet yetiyor. bir günü çok rahat çıkarabiliyor. a101 de satılan telefon olmasına rağmen gayet iyi işler çıkarabiliyor.

0

samsung note 4 çok güzel bir telefon çok memnunum ozellikle kamerasi çok güzel net ve yüzünü tertemiz çekiyor iyiki almışım çok memnunum telefonumdan tek sorunu şarj sıkıntısı var %50 iken hemen kapanıyor sürekli şarja duruyor telefonum tek sıkıntısı bu diğer türlü bütün uygulaması herşeyi çok güzel özellikle hafızası çok çok iyi hiç dolmuyor sürekli fotoğraf çekiniyorum müzik indiriyorum dolmuyor ve sürekli yere düşüyor yine birşey olmuyor çok sağlam bir telefön herkese tavsiye ederim .

0

kullandığım cep telefonu markası samsung dur yaklaşık 15 yıldırda aynı markayı kullanmaktayım

0

daha önce bir çok markanın bir çok telefonunu kullandım ve son olarak şu an iphone 6 kullanıyorum beniim için gayete yeterli bir telefon olduğunu düşünüyorum.

0

kullandığım cep telefonun markası lg 90 3 yıldır kullanıyorum çok memenindim ilk başlarda ama sonra git giden donmalar olmaya başladı mesaj yazarken kendi kendine yazmadığın harfleri gösteriyor ortaya çıkar iyi değiştirmek istiyorum fakat herşey çok pahalı galiba bu yılda bunla idare edeceğim gris var yaa nasıl alayim alamam ki çalışmıyorum param yok ne demiş atalarımız ayağını yorganına göre uzay. zaten bu telefonuda sevgili eşim almıştı onun hatırası bende kullana bildigin kadar kullancam artık.