0

alışmak kolay.ancak unutmak hiç kolay değil.tam unuttum dersin ansızın beraber dinlediğiniz bir müzik çalar ve yaşadığınız herşey gözünde canlanır.o anda yıkılırsın paramparça olursun.bu yüzden alışmak kolay da unutmak gerçekten zor.

0

zaten bir insanın yanında devamlı yaşarsan o insana alışa biliyorsun. alışmak kolaydır yani unutmak zor ama unutmak şöyle bir zor zaman alıyor unutmak yani kimse unutulmayacak diye biri değildir. tabii ki de unutulur ama alışkanlığa göre unutmak daha zordur.

0

alışmak daha kolaydır çünkü karşıdaki insanın davranışları senin hoşuna gittikce sen o kişiye alışmaya başlarsın daha sonra ayrılmak istediğinde o kişiyi çok sevdiğin alıştığın için bırakmak istemezsin unutamazsın ama unutmak için her seyi yaparsın unuttuğunu sanıp sadece kendini avutursun benim düşüncelerim bu şekildedie.

0

alıştıktan sonra unutmaya çalışmak bence ölümden beter

0

bir insan asla unutmaz,unutamaz.kalbinin bir köşesinde iyi veya kötü ne varsa saklar.o nedenle sadece o kişinin gelmeyişine ve hayatında olmadığına sadece alışırsın.alışmak o nedenle daha kolaydır.unutamazsınız ama alışma süreci arttıkça o kisiye olan hisleriniz azalır ve yok olmaya başlar o kadar.

0

unutmak diye bir şey mi var ki ? unutmak diye bir şey yok kendinizi avutmayın. sadece alışıyorsunuz onda zaman alıyor ve kolay olmuyor ama alışıyorsunuz. fakat ne olursa olsun unutamıyorsunuz.

0

alışmak daha kolay. çünkü insan hayatına giren birisini ve hayatında önemli bir yere sahip olan birisini kolayca unutamaz. alışmak kolaydır ama unutmak zaman alır.