0

aralık :) hem benim hem kızımın doğduğu ay hemde eşimle ilişkimiz başladığı ay :) bizim için aralık kutlama ayı hep güzellikler getirir, ama genel mevsimsel olarak ilkbahar ne sıcak ne soğuk ılık yağmurlu,çiçeklerin yeni yeni açtığı ilkbahar mevsimini seviyorum bahar her zaman güzeldir

0

aylardan mart ve mayıs ayını severim çünkü mart ayı benim hem doğum günüm hemde doğum günü tarihimde sevgilimin benim yaşadığım şehire ailesiyle gelip yerleşmesin ve geldiği gün otogarda bana yüzük taktığı tarih benm hayatımda en çok sevdiğim ay mart ayı olaraka kalacak ölene kadar asla unutamam o güzellikleri.mayıs ayıda sevgilimin doğum tarihi.bana sunulan hediye edilen en güzel ay oldu mayıs ayı.aşık olduğum kalp doğdu mayıs ayında.benim için en mükemmel güzellikler mart ayı ve mayıs ayı oldu asla unutmayacağım güzellikleri sevgilimle hep o aylarda yaşar oldum.

0

yağmurun daha sık yere düştüğü ama havanın soğuk olmadığı zamanları.. mesela ekim, kasım, nisan.

0

tabiki bahar ayları nisan ve mayıs serin ve güzel mis kokulu hava oluyor

0

temmuz ayını çok severim çünkü doğum günüm temmuzda

1

sıcak ayları sevmem serin ve kış aylarına bayılırım

0

sıcak ayları sevmem serin ve kış aylarına bayılırım

0

sıcak ayları sevmem serin ve kış aylarına bayılırım

0

sıcak ayları sevmem serin ve kış aylarına bayılırım

0

tabii doğduğum ay olan eylül. ayrılığı anımsatır. yazın gidişini müjdeler. sıcak bölgelerde yaşıyorsanız kış günlerini mumla arıyorsunuz. hem romantik hemde kış getiren ay

0

mayısı çünkü ben doğdum oyuzden seviyorum

0

yaz aylarının hepsini severim çünkü meyveleri çok seviyorum ve evet karpuz yazın yenir.

0

ilkbahar ve sonbahar aylarına bayılırıııım :)

0

her ay aynı bence hemen hemen.ama sıcağı sevdiğimden ağustos ayını ayrı bi severim.

0

aylardan nisan ayını çok severim hem baharın başlangıcı olduğu için hem de doğduğum ay olduğu için aralık ayını severim kışı sevdiğim için ce kızım dünyaya geldiği için temmuz ağustos aylarını severim yaz olduğu için tatile gittiğimiz için denizi secdiğim için. aslında her ayın kendince bir güzelliği vardır.

0

her ayın kendine göre bir güzelliği var ancak ilkbahar ayları beni daha bir cezbeder.

1

her mevsim ve her ayın benim için ayrı biz özelliği ve de güzelliği vardır. ben en çok ağustos ayını seviyorum. çünkü ağustos ayı sıcak demek, tatil demek, güneş demek, kumsalda yatmak demek, denizde yüzmek demek, bol bol rahatça kitap okumak demektir.

0

ilkbahar ve sonbahar aylarının hepsini çok severim. yani benim için ne çok sıcak olsun ne çok soğuk aradaki bütün ayları çok severim. özellikle ilk bahar ayları aşırı çok severim doğa yemyeşil ve çiçekler açmış olduğu için bana huzur veriyor. son bahar doğumlu olduğum için onunda yeri bende çok ayrı sonbahar renklerini çok seviyorum ve hafif serinlikle yağan yağmuru da çok seviyorum.

0

aylardan temmuz ayını seviyorum güneşi seven bir insanım sıcak oluyor güzel denize girebiliyorsun tatil yapabiliyosun nediyim daha kız ocak ayıda güzel ama kis soğuk oluyor usuyorum onun icin temmuz ayi agustos sicak gunes deniz kum ohhh neguzellll

0

genellikle sonbahar mevsimindeki ayları ve kış aylarını çok severim. en çok lu an aralık ayını seviyorum. bir de ben kışı seviyorum. ocak, şubatı da severim. yaz aylarını sevmem.