0

evet korkarım çünkü her yer sallanır panik olurum panik olmam benim daha iyi düşünmeme engel olur

0

o kadar şiddetli bir deprem görmediğim için bilemiyorum. ama muhtemelen korkarım . kendim için değil ailem ve yakın çevrem için. onların iyiliğini isterim. ben doğduğum yıl çok büyük bir deprem meydana gelmiş. 1999 marmara depremi . allah o acıyı bir daha yaşatmasın kimseye çok zor ya. buna benzer olarak gölcük ve van depremi . hepsinin yeri ayrı . çok büyük bir kayıptı türkiye için.

0

evet korkarım zaten fay hattının doğrudan üzerinden geçtiği bir şehirde yaşıyorum.ama buna her daim hazırlıklı olmayız her an başımıza gelebilir.(bunu yazarken bile)

0

her insan gibi ewet korkarım allah bi daha 1999 depremini göstermesin ( amin )

0

evet depremden çok korkarım . seneler önce 1999 depremini hatırlıyorum başka bir evdeydim ozaman en üst katta oturuyorduk çıkmak için çabalardık fakat evimizin kapısı açılmamıştı çok korkmuştuk daha sonra çıkabildik etkilenmişimdir bu durumdan daha öncede sarsıntılar , sallantılar olduğu zaman korkarım . deprem gerçekten çok kötü bir durum allah kimseye yaşatmanın .

0

ülkemizdeki yapılan binaların sağlam olmaması sebebiyle depremle ülkemizde etkilidir

0

1999 depreminden sonra depremlere karşı korkum oluştu korkmayan yoktur

0

depremden evet çok korkarım ama bizim buraaldarda fazla deprem olmuyor o yüzden benb vanda olduğumu düşünürsem gerçekten çok korkardım ama yani evin elinden gidewcek yemek içecek olmayacak yanında belki ailenden birinbi kaybedeceksin oo yüzden bence herkes depremden korkar yaniş hbbirazda kendimizi depremzedelerin yerine koymalıyız şuan mesela deprem olsa bence herkes lkorkrar iş ortamın varrsa dükkandaki malların veya eşyaların telef oluycak çiftçi isen hayvanlatrın mahsullerin telef olacaek para kazanamayacaksın birazda olayın bu tönünden bakmak gerek

0

depremden korkuyorum ailemin dediğine göre depreme dayanıklı bir binada oturuyormuşuz ama ne bileyim işte acayip korkuyorum.deprem olsa o anki şokun etkisiyle kaçamam bile ben.

0

korkarım ama korkununda ecele pek faydası yok.

0

evet gercekten cok korkuyorum 2018 aralik ayinda bir kere evde oturuyordum baktim bizde en son dairede oturdugumuz icin baktik yer sarsiliyor acayip ses cikiyor ve ben o korkudan anca kactim disari ciktim deprem 2 gunde ard arda sallaniyordu ve cok korktum cunku .

0

kim korkmaz önemli olan korkunun paniğe yol açmaması. panik yaşanırsa durumun vehemmiyeti daha ölümcül olabiliyor. veya bir yeriniz allah korusun ömür boyu sakat kalabiliyor.

0

evet korkarım çünkü küçüklüğümden beri depreme hep yakalanmışımdır yani evin içinde uyurken oyun oynarken duştayken hep yakalamıştır ama sarsıp bırakmıştır çok şükür zararını görmedim rabbim hepimizi korusun

0

normalde korkmazdım pek depremle de karşılaşmadım açıkçası geçen sene bir gün çanakkalede bir deprem oldu o depreme uykuda yakalandığımdan beri maalesef biraz korkuyorum

0

99 daki depremde uyanıktım otelde otel iki ye ayrıldı ama iplemedim

0

ben depremden korkmuyorum.burda sadece 6.5 deprem oluyor biraz daha fazla daha yıkılan bir yer görmedim. her yer sallandığı da ay ne güzel sallaniyoz diyorum. :)) ben öyle diyince eşim sen delimisn diyor tutuyor beni dışarıya çıkıyoruz. onun için korkmuyorum ben.

0

daha önce bunu hiç düşünmemiştim fakat şimdi düşündüğümde fazla korkmadığımı anladım. çünkü daha önce hiç şiddetli bir depremle karşılaşmadım. bunu en iyi daha önce şiddetli bir depremle karşılaşmış kişilerin daha iyi anlayacağını düşünüyorum.