1

dün akşam 7 de talepte bulundum ve bugün 11:30 civarı 160 tl ödeme hesabıma geçmiş , çok teşekkürler sorumani?

siteye o kadar çok güvendim ki 25 tl olunca çekmek yerine biriktirdim ve güvenim boşa çıkmadı, ödeme de çok hızlı gerçekleşti. kimsenin aklında ödemeyle ilgili soru işareti kalmasın. not: 3 kasım da üye oldum ve son bir haftadır fazla aktif değilim. 3-27 kasım arasında toplam kazanç 160 tl.

16 cevap
0

walla helâl olsun bende öyle bir ücret alsaydım uğraşıyorum ama cevapları kısa tuttuğum için çok fazla kuruş kazanamıyorum. pes etmek yok.

0

her şeyi geçtim de 160 tl nasıl biriktirdin helal olsun

0

hayırlı olsun öncelikle site ödemeleri yapıyor ce bende diğer hafta ödeme mı ali cam kardeşim sen o parayı nasıl topladım onu anlamadım 1 ay baktığım 18 tl topladım.

0

site güvenilir kazandığını alabiliyorsun sende kısa zamanda iyi miktarda para kazanmışsın hemde beklemeden hesabına geçmiş bu daha güzel

1

güle gule harca. bu da demek oluyor ki sitede ugras verince güzel paralar elde edinebiliyormuş. kazandırmıyor diyenler oluyor ya. bu soruyu gozlsri kanayincaya kadar okutmak gerekiyor. hic ugrasmadan etmwden ''kazandirmiyor.'' al bun ne diyip tekrar tekrar okufacaksin bu yaziyi. :d :d bak bakalim bir daha kazandirmiyor diyor mu.

0

çok güzel güle güle harcayın bizede nasip olur inşaallah

1

güle güle harca hocam bende daha yeniyim gibi denilebilir ve yavaş yavaş birikiyor hesapta site oldukca başarılı ve güzel kazanclar elde ederiz bu siteden güvenmeyen kendi kaybeder yarışmalara hic giremedim ama olsun.

0

ne guzel kardeşim senin adına sevindim bende artık biriktip baya bir mebla yaptik dan sonra çekmeyi dusunuyorum.çünkü az az çekince aldığımız para asla insana fazla işini görmüyor bu yüzden herkese benim tavsiyem biriktirdikce daha faydalı olur acelesi yoksa kimsenin biriktirsin.

1

reyiğiiiiiiiiiiz kac gunde bırktırdın bu kadar parayı be. masllah. ne para ama.. gule gule harca hocam darısı bız yenılerın basına ınsallah..

1

sitede henüz yeniyim ve siteye güveniyorum. çünkü bütün kullanıcılardan ödemelerini aldıklarını duyuyorum ve buda siteye olan güvencimi daha da arttırıyor.

1

bende ödememo aldım siteye 15 gün önce kayıt oldum ilk 30 tl almıstım 2 gün önce talep vermistim 35 tl oda bugün yatti hesabimdada 10 tl var toplamda bu siteden 15 günde 75 tl kazanmisim benim için iyi bir para sorumanide ödemeleri yaparak bana daha cok guven sagliyor sadece ben değil hepimize

0

ben bu siteye yeni kayıt oldum da yarışmalar ne zaman oluyor

1

referanslarımın payı burada sadece 1.13 kuruş gibi birşey yarışmalar sayesinde bu kadar kazandım, yarışmalar olmasaydı da tek başıma 90-100 tl civarı bişey yapmış olurdum.

1

vay vay vay sen nasil okadar zamanda okadar yaparsin ya valla helal olsun sana iraşinca demekki oluyor umarım ödüller yerine kazançlar artsa daha iyi olur bence.

1

referanslı kazanç herhalde 27 günde 160 tl biraz zor gibi

1

güle güle harca bende işte 25 tl ödeme talebinde ettim , oda bugün yatti.

site güvenilir yani bende bu aralar aktif olamıyorum bebeğimden dolayı bir yarışma olsa on numara olur gerçekten. ama iki kat kazanç yarışması yani ilk on kişiye verilecek millet ne yapıyorsa o paranın iki katıni alçak .