1

dinlemeyi severim. depresyona engel olduğu biliniyor zaten. özellikle spor yaparken mutlaka dinliyorum. günlük yaşamda da insanlar kalabalıktan, gürültülerden uzaklaşmak için çok dinliyor. dışarıda kulaklıksız insan görmek zor. bende sık dinlerim ama genelde sporda dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. bu aralar rap müzik dinliyorum.

0

müzikle aram çok iyidir. çünkü müzik ruhun gıdasıdır. bende hemen hemen her türlü müziği dinlerim. ama genelde en çok yabancı şarkılar dinlerim. sadece geceleri yatarken yabancı müzik dinleyemem. o zamanlarda da arabesk dinlerim genelde.

1

çok iyidir. yabancı müziklere bayılırım. sor istersen yabancı şarkı billirim hemen.

0

müzik ile aram çok iyidir ama sadece dinlemede iyidir şarkı söylemeyi hiç sevmem sevmememin nedeni kesimden dolayıdır. her türlü müzik dinlerim ama en çok arabesk müzik daima sevmişimdir. caz müzik hiç ilgimi çekmemiştir

0

müzik ile aram gayet iyi, müziksiz bir dünya düşünelemez. adeta müzik insan hayatının büyük önemli parçalarından biri haline geldi, günümüz çağda. müzik belki de boşlukta olduğumuz zaman en iyi görünen çıkış yolu, insanlar kendilerini müzikle rahat ediyor eğleniyor ve derdinin çözümünü buluyor. türkü dinlediğim zaman kendimden geçiyor ağlıyorum çoğunlukla, eskiden yaşadığım kötü bir kaç olayı tekrar tekrar hatırlayarak iç geçiyorum. kendimi iyi hissetmem için türkçe rap dinliyorum, arada sırada gaza da gelmiyor değilim.rock müzik de tercihim ama ağlayarak tebessüm ederek bir döngü içinde kulak veriyorum her zaman ritime, müzik bilindiği gibi evrensel acılar gibi ve derdimizi tasamızı neşemizi en iyi şekilde aktarma yoludur.

0

karışık dinlerim çünkü ruh halim sürekli degişir ona göre müzikler dinlerim ama model müzik grubunu çok severim

0

müzikle aram iyidir ama çok çok iyi değil, yani sürekli dinlemem. evde bazen yemek yaparken ya da duş alırken müzik açar ve dinlerim. her tarzda müzik dinlerim. klasik, pop, rock, slow vs hepsini dinlerim, daha doğrusu kulağıma hoş gelen her türden müziği kategori ayırt etmeden dinlerim.

0

müzikle aram iyii arabesk fantazi müzik dinlemeyi türk sanat müziği ve pop müzik dinlemeyi severim