0

vallahi ne yalan söyleyeyim ki en sevdiğim filmi bilmiyorum aralarında en gerçekçi bulduğun film hızlı ve öfkeli 8 ve polisiye filmler polisiye filmler en gerçekçi filmler oluyor gerçek hayatta yapılabilecek şeylerden oluyor ama gerçek hayatta olmayacak şeyler dışındaki filmler den avengers infinity war seviyorum marvel filmlerine bayılıyorum hatta şöyle diyeyim o kadar çok bayılıyorum ki avengers end game in 49 gün sonra çıkacağını biliyorum ta 170 günden beri bakıyorum ne kadar kalmış diye ilk baktığımda 177 günlük falan vardı diyeceklerim bu kadar iyi akşamlar.

0

sevginin gücü leon filmini ilk izlediğim zaman çok beğenmiştim orada genç yani küçük bir kızın ailesinin mafya tarafından öldürüldüğünde şahit oluyorsunuz. daha sonra komşusu ile bir yakınlık kuruyor yaşı ondan oldukça büyük oda sari katil olan daha doğrusu para ile tutulan bir katil ve onun yanında kalışına tanık oluyorsunuz daha sonra da bu küçük kızı o adama olan hayranlığını ve sevgisine tanık oluyorsunuz. aralarındaki sevginin bağı çok farklıydı yani çok beğendiğim biraz kült ama çok güzel bir filmdi burada tüyo vermek istemem çünkü filmin sonu pek mutlu bitiyordu açıkcası çok içime oturmuştu üzülmüştüm. yine de belki izleyenler olur diye anlatmak istemem sonunu. çok güzel etkilendiğim bir filmdi. bunun yanında esaretin bedeli filmi de çok güzeldi bu film de de eşini aldatan bir kadın vardı ve bu kadının öldürülmesi ile eşinin sorunlu tutulması yani bu durumun onun üzerine kalması ve cezaevinde suçsuz yere yatmasını konu alan bir filmdi beni oldukça etkilemiştir. cezaevinde gördüğü yaşadığı şeyler ve orada olan mahkumların yapmış olduğu şeyler vs. yani bütün bunları konu almaktadır. biraz durgun geçiyor ancak sonunda beklemediğiniz şeyler gerçekleşiyor. çok güzel bir konusu ve hikayesi vardı yine filmi tamamen anlatmak istemiyorum çünkü belki izleyenler olacaktır filmin tadı kaçmasın. dejavu diye bir film vardı bu filmi de çok beğenerek seyretmiştim enteresan garip bir filmdi bir adamın zamanı değiştirebilir mi yada geçmişe gitse olanları değiştirebilir mi gibi bir durumu işliyorsun bu filmde de ancak filmde de bunun mümkün olmadığını sadece zamanın farklı şekillerde ve olaylar da aynı olacağını görüyoruz. buda oldukça güzel bir filmdi. severek izlemiştim. bir çok film var aslında aklıma gelmiyor çoğu da. ancak aamir khanın filmleride çok güzel ve öğretici filmler dir tavsiye ederim hepsi birbirinden güzel filmler.

0

benim bir tane çok sevdiğim bir film var. yabancı film adı küçük adam filmin adı kendisini kısa boylu olduğu için bebek kılığına giriyor ve bir tane kadın var onu bebek sanıyor her seferinde o küçük adam her seferinde o kadını öpüyor yani çok komik bir film diyebilirim.. yani çok güzel buradaki arkadaşlarıma da tavsiye ettim bazı insanlar çok beğenmisler. yani güzel filmi tam anlatamıyorum anca bu kadar özetleyebilirim.

0

m.ö 10000 filmi benim çok hoşuma gitmişti. orda yaşanan bir aşkı ve kendi memleketinden başka diyarlara kaçırılan bir kızı kurtarma çabası vardı. bunun için bütün herkes buna seferber olmuş ve kızı kaçıran kişileri takip eder kızın bulunduğu şehire gelip kızı kurtarma çabaları çok büyülemişti ve bir insanin kendini tanrı ilan ettiği bir şehirde kızın peşinden gelen erkek 100 metre uzaklıktan kendini tanrı ilan eden arama isabet ettirip tanrı olmadığını herkese göstermişti. ve daha sonra kız yaralanınca yaşlı bir kadın kendi canını o kıza vermesini tanrıya yalvarark ölmesini anlatır saygılarımla

0

amir khan filmi olan ghajini filmi çok güzel.birbirini tanımayan bir erkek bir kadın tesadüfen tanışıp birbirlerine aşık oluyor fakat adamın başındaki bela kıza bulaşıyor.ve kız evde bicaklaniyor o sırada adam geliyor onada demir bir parçayla kafasina vuruyorlar kız ölüyor adam aklındaki herşey gidiyor herşeyi unutuyor fakat tedavi görerek iyileşiyor ve hırsını almak için aynı şeyi başındaki bela olan adama yapıyor ve bitiyor.

0

yabancı filmlerden en çok beğendiğim iki film var, ilk film 1994 yapımı leon sevginin gücü ve ikinci film 1999 yapımı fight club filmiydi. iki filmi de eşit düzeyde seviyorum birbirinden ayırt etmek zor, çok etkilenmiştim iki filmden de. leon sevginin gücü filmi dram aşk yönünden beni çok çekmişti, sonu çok dramatik bitmişti ama. keşke öyle bitmeseydi de filmde ölüm olmasaydı, birinin ölümüne çok üzülüyorum kim olduğu farketmiyor. ikinci film fight club gündelik olan hayatımızı filmin başlarında çok güzel anlatmış, film brad pitt'in sempatik karakteriyle daha da hoş olmuştu ve hiç sıkılmadan nasıl bittiğini anlamadan bitmişti. o filmde de çıkarılacak dersler var tabi ama anlayana bu dersler, bu iki filme ek olarak esaretin bedeli filmi de çok güzeldi gerçekten. yurt dışında o kadar güzel işler çıkarılıyor ki bir çok filmi buraya yazabilirim. türk sinemasının en unutulmaz filmi olarak yazacağım tek bir film var, o da tarık akan,halit akçatepe gibi iki büyük ustanın yer aldığı canım kardeşim filmi. izleyenler bilir film baştan sona dramatik bir şekilde kenar mahalle de yaşayan genç delikanlının başından geçen zorlukları yaşam mücadelesini anlatıyor, bu filmi iki kere izledim çok izleme fırsatım elimde ama gözyaşları çok döktüm iki kere izlediğim zaman çünkü çok içten gelerek seyirciye olayları aktarması karşılığında da gözyaşlarını getiriyor maalesef.

0

lucy diye bir filim vardı. bilim kurgu tadında çok muhteşem bir filimdir. izlemeniz gereken çok başarılı bir filim. bir kadının karnına mafya tarafından bir paket uyuşturucu madde yerleştiriliyor. paket kadının aldığı bir darbe yüzünden patlıyor ve bu madde sayesinde kadın beyninin hepsini yani %100 bölümünü kullanmaya başlıyor. bu durum onun için büyük bir avantaj oluyor ve bunu ona yapanlardan intikam alıyor. tüm bilgisayarlara girebiliyor,istediği yere düşünce güçü ile gidiyor ve en son kendini bir flaş bellek haline getiriyordu. filim gerçekten çok güzel ve çok başarılı bir filim. kesinlikle kaçırmayın ve izleyin derim. imp puanı falan 8.9 gibi yüksek bir puanda.