0

ben şuan beşinci seviyedeyim fakat kazancıma hiçbir etkisini görmedim seviyeler bana çok saçma geliyor seviyelerin işe yaradığı te nokta geçmişinizi gösteriyor kariyer gibi düşünebilirz.

0

seviyeler ise suan benim için yada başkası için ise yaradığını yazan görmedim sadece kac soru ve cevap verdiysen onla alakalı bir yukselis bu.

0

ben de 10. seviyedeyim. şu ana kadar kazanca ya da başka bir şeye etkisi olmadı.

0

ben de bu konuyu çok merak ediyordum birinci seviyedeyim ve nasıl yükselebilirim diye düşünüyordum fakat parayı hiçbir etkisi olmaması gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı inşallah sorumani zamanla seviye artışıyla para artışını aynı oranda düzenler. benim düşüncem seviye arttıkça insanların sorulara verdiği cevaplardan kazanacağı paralar da artmalı çünkü insanlar o seviyelere gelmek için daha fazla zaman harcıyor. yetkililerin bu konu hakkında çalışma yapması ve bu konu hakkında gerekli artışları yapmaları gerekir. ben hala birinci seviyedeyim nasıl yükselebileceğimi düşünüyordum fakat bu yorumlardan sonra sevimin yükselmesin bana bir hiç katkı sağlamayacağını öğrendim.

0

ben altıncı seviyeye kadar geldim ama hiç bir etki etmedi malesef yine aynı artıyor, değişen bir şey yok.

0

şuan 6.seviyedim. seviyelerimizin para kazancını hiçbir etkisi yoktur. ben ilk başta ne kadar kazanç sağlıyorsam hala o miktarda kazancım oluyor.

0

şuan 11. seviydeyim seviyeler bir işe yaramıyor.birinci seviyedede olursan aynı on birinci seviyedede olsan aynı kazançlar bana göre seviyelere göre biraz daha artmalı ancak sorumani bu seviyeleri boşa çıkarmış.

0

şuan 11. seviyedeyim. hayır kazanca hiçbir şekilde etkisi yok seviyelerin. buranın eski üyelerinden olmama rağmen etkisini görmedim. bu soru defalarca soruldu burada. sorumani de bu konuyla hiç bir açıklama yapmadı.

0

yeni üye oldum 1 seviyedeyim 48 soru cevapladım :d