0

biri sevmek gözlerinde onu hayal etmeye benzer. gözünün içinin gülmesine benzer.

0

sevmek her insanın başına gelebilir.sevmek çok farklı bir histir bazı anlarsa sevmek anlatılmaz bazı anlarda anlatılır.sevmek küçük bir çocuğa istediği şeyi almak gibidir.istediği olunca yüzü masumca güler çocuğun.sevmekte aynı bu şekilde işte karşılıklı olursa mutlu olursun karşılıksız olursa üzülürsün.

0

şimdi sevmek unutulan bir şey gelip geçicidir yani sevmek her şeyi sevebilirsin.. ama sonradan tiksinebilirsin. yani sevmek neye benzer bir çiçeğe benzer ama o çiçeğin kokusundan sonra da vazgeçebilirsin yani sevmenin benim için fazla bir anlamı yok. benim için aşkın anlamı var ama işte her insanda aşık olamaz ,sevgi ile aşkı karıştıran insanlardır. zaten o insanlarda bu gibi yani ama insan sevdiğini kaybedince üzülür.

0

birini sevmek ölmeye benzer. seversin ona bir şey olacak diye her saniye ölürsün. fakat bu ölmek bir kere değil her gün olur. mesela seversin ama ayrılınca ölürsün yada seversin ama kaybedince ölürsün. sevmek ölmekten farklı değildir. bir gülerse mutluluğundan bir ağlarsa kahrından ölürsün. yani kısaca seversen her gün ölürsün.

0

birini sevmeyi denizlere benzetebilirsiniz. çünkü denizlerde sonsuzdur öylece uzanıp giderler ve bunu karşılıksız yaparlar. sonsuzluktur ayrıca sevmek. denizde öyledir işte rahatlatır insanı. sevdiği kişide rahatlatır insanı.