2

sorumani ekibi ve üyeleri lütfen açıklamaya bakar mısınız?

öncelikle kimse beni yanlış anlamasın ama bir soru sormak istiyorum. tamam oturduğumuz yerden bir gelir elde etmemiz çok güzel bir şey ama sizce bu kadar emek için bu kadar düşük oranda kazanç yeterli mi? düşünsenize bazı sorular için o kadar araştırma yapıyoruz ve destan yazmaya çalışıyoruz ama gelen kazanç bize gerçek anlamda üzüyor. ellerimiz ağrıyana kadar yazıyoruz ama bence hakkımız bu değil

9 cevap
0

sorumani sitesi büyüme çapında politikasını ufak hamlelerle yapıyor, ilk açıldığında olduğu gibi değil kazançlar.

0

evet hakilisin bencede çok az geliyor önceden ne kadar geliyordu bilmiyorum ama böyle destan yazipda çok az bir miktar gelmesi benim canımı sıkıyor ve devam edesim gelmiyor.

1

evet ilk zamanlara göre kazançlar düştü. ben bunu yeni kurulmuş ve sürekli yapılan yarışmalara bağlıyorum. ve evet sende haklısın upuzun cevaplar verdiğimizde bir on satırlık birşey yazıyorsun önceden 20 kuruştan aşağı gelmezdi şimdi 7-8 kuruş bilemedin en fazla 10 kuruş geliyor. öğrenciler ve çalışmayan insan çok burada. o kadar uğraş veriyoruz dediğin gibi.

0

evet bende sana katılıyorum sabahtan beri uğraşıyorum ve kazandığım miktar 3 tl o kadar uzun ve mantıklı cevaplar vermeye çalışıyorum inanırmısın 20 satır bir cevaba sorumani ekibi 7 kuruş para verdi ya eskiden böyle değildi noldu bu siteye kazançları birden bire düşürdü bence bizimle ilgilenmeliler baksana buraya bile bakmamışlar çok ilgisiz davranmaya başladılar.

0

@poyrazım evet eskiye oranla çok düşük kazançlar. eskiden günde 7-8 tl kazanıyordum ama şuanda 1 tl zor kazanıyorum. sorumani ekibine mail atarak sordum ama bir düşme olmadığını söylediler. fakat gözlerimle görüyorum ki bir düşme söz konusu. son zamanlarda tüm üyelerin tek sorunu bu belki yeni üyeler bilmez ama sen ben gibi eski üyeler bu durumun farkında. eskiye oranla çok düşük kazançlar var.

0

arkadaşlar beni de yanlış anlamayın ama bu site yeni kurulmuştur. taşlar zamanla yerine oturacaktır. dediğiniz gibi ücretler çok düşük, puanlama sistemi henüz bir şeye yaramıyor. kaliteli sorular ayrıştırılmıyor. evet, daha birçok sorum. ama inanıyorum ki bunlar en kısa zamanda sürprizlerle karşımıza çıkacaklar. eminim bundan.

0

kardeşim katılıyorum ilk zamanlar gibi değil kazançlar bence sorumani kazançları yükseltmesi lazım ben bir tl zor yapıyorum artık. yani sorumani artık gerçekten bir yarışma yapın ve kazançları yukseltin eskisi gibi kazanamiyoruz artık.

1

dünden beri sitem edip sesimizi duyurmaya çalıştık sitenin çoğu soruma gelip, aynen öyle diye benim de buna benzer sorduğum soruya katıldıklarını söylediler. yani herkes razi değil. ama admine duyuramadık sesimizi tek sorun o.

1

benim gibi düşünen ve zam bekleyen bir çok üye var. bence ekip artık sesimize kulak vermeli ve çok bir şey olmasa bile hakkımız olan zam gelirini yapmalı gibi geliyor. tabiki bu konuda en iyi kararı onlar verir ama bizimde düşüncelerimize kulak verirlerse çok iyi olur.