0

youtubdeki favori kanalim kendi kanalim bide abonu toplayabilirsem daha şahanae olucak :)

0

yotubede favori kanallarım oğuzhan uğurun sunduğu pinç programı bence gerçektende çok güzel bir program yapıyorum tek başına.kafalar grubunu da takip ediyorum genellikle videolarını bu grubu takip etmemin ve izlememin asıl amacı bana samimi ve gerçek videolar çekmeleri güzel videolar çekiyorlar özelliklede kışkırtma videolarına bayılıyorum.bir başka özellikleri ise komik olmalarıdır.başka ezgi molanın sunduğu tanınmış kişileri seviyorum adlı videoları bence bu kanalda çok güzel ezgi molanın olduğu her yerde bence çok güzelde sunuyor ve samimi doğal konuk aldığı kişilerde onunla birlikte doğal ve görünmeyen güzel özeklikleri çıkıyor .bunları takip ediyorum daha çok.

0

şu sıralar tedx izliyorum.çeşit çeşit insanların belli başlı konular hakkındaki görüşlerini duymak bizlerin de bir fikir sahibi olmak,geleceğe nasıl yönelmeniz gerektiğini bu bilgilerle öğrenmek bence mükemmel birşey.

0

kafalar kanalı en sevdiğim kanaldır. özellikle kışkırtma videoları gerçekten çok zevkli ve komik oluyor. zaten sadece kafalar kanalını takip ediyorum ve bilal hançı bence kafalar kanalının en komik kisisidir. ben severek takip ediyorum ve tavsiye ediyorum.

0

kafalar delimi ne başka bilmiyorum bunpara karşı