0

olgunluk allah vergisi ve insanın kendisini geliştirmesi ile alakalıdır. allah her şeyi zamanında ve yerinde versin. yani olgunlaşmak için mecbur bırakmasın, insan yavaş yavaş pişe pişe olgunlaşsın.

0

tabiki insan birden olgunlasamaz yada olgunlastigini sanir.o yuzden yavas yavas olgunlasmak daha iyidir.

0

zamana ayak uydurmak çok önemli yaşa göre davranmak

0

bence erken olgunlasmak gec olgunlasmaktan daha ıyıdır. erken olgunlasıp oturmasını kalkmasını bılmek cok guzel bısey ve ınsanların sıze daha resmı cıddı bakmasını saglarsınız yapmacık ınsanlardan uzak durursunuz bu yuzden olgunluk faydalı bısey ama demek degildir ki olgun ınsanlar hep resmıdır. oyle bırsey mumkun degildir. her olgun ınsanın cocuk oldugu anlar vardır ve olmalı da zaten dohgal olanı budur herkes cocuk olmalı fakat olgun ınsanlar nerede ne yapacagını sınırını bılen ınsanlardır bu yuzden olgunluk asılanmalı ve onemlı bi ozellıktır.

0

erken olgunlaşmak herseyın ne oldugunu farkına varmak.

0

erken olgunlaşmak herzmana iyidir geç olgunlaşınca insan zaman geçtikçe hayatı laylaylomla devam eder ama erken olgunlaşmış insan geleceğini hayatını düşünür

0

bence erken olgunlaşmak daha iyidir. çünkü kişi her şeyin farkına daha erken varır ve kendi ayakları üzerinde durmayı erkenden öğrenir.

0

erken olgunlaşmak daha iyidir bütün tecrübelirini ilerki yaşlarında kullanırsın

0

bunun erkeni geci yok,hayatta ki tecrubeleriniz yasadiklariniz sizi olgunlastirir.