0

çok sevimli gelse de kulağa bence de yağmur suyu zararlıdır, havanın temiz olduğundan emin olduğumuzda yağmur suyununda temiz oluşunu konuşabiliriz. ama etraftaki sigara dumanı, parfüm , pis gazlar, fabrikalardan çıkan atıkların pisliği hepsi hava buharına karışıp yağmur olarak yer yüzüne iniyor. bu yüzden içmemekte fayda var.

0

yeryüzündeki sular güneşle beraber buharlaşıp bulutlarda birikiyor. daha sonra yağmur olarak yeryüzüne iniyor. yerdeki pisliği de geçtim araçların çıkardığı zararlı dumanlar sigara dumanları fabrika bacalarından çıkan dumanlar havada asılı kalıyor ve yağarken o toz bulutunuda içine alıp yeryüzüne iniyor. yani gidip motor yağı için o bile daha faydalı olabilir.

0

bence zararlıdırya çünkü yer yüzünden su buharlaşıp gökyüzünde çıkıyor içinde ne olduğu belli değil

0

yağmur suyunun zararlı olduğunu hiç düşünmüyorum aslında

0

yagmur suyu tabiki barajlara dolan su aritilip bizim evleremize geliyor tabiki ozman kirecli oluyor ama zarari olmadi suana dek ama disardaki su bence icmek tehlikeli olabilir tabiki.

0

yağmur suyu içmek zararlı değil diye biliyorum.hatta biraz araştırma yapınca ciddi faydaları olduğunu gördüm.ilk olarak cilt temizliği yapıp, cilde canlılık katıyor.tabii burada önemli olan yağmurun yağdığı bölgedir çünkü büyük şehirlerde ve hava kirliliğinin olduğu yerlerde yağmur suyunun bu tarz bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum çünkü yağmur suyu saf olmayacaktır.

0

zararlıdır diye biliyorum su toprağa temas edip elektrotlar almalı değilse susuzluğu gidermekten çok insan sağlığına zarar verir. kar suyu da aynı şekilde.