0

bak şimdi başörtülü insanlar hiçbir zaman yadırgamadım,tabii doğru düzgün bir şekilde kapanan başörtülülerden bahsediyorum. ama ben daha 24 yaşındayım ve kapanan insan sadece üç- dört kişi görmüşümdür ,diğerlerinin hepsi modern bir şekilde kapanmış, modaya ayak uyduran insanlar yani onların kapalılıkla hiçbir alakası yok. yani bir insan kafasını kapatmakla kapalı olunmuyor. dinimizde de söylüyor zaten vücut hatlarını belli olmayacak ama ben genellikle çok görüyorum kafasını kapatmış ama kendisi dapdar giymiş ve kalkmış otobüslerde sevgilisiyle bilmem ne yapıyor çok gördüm hem de aşırı derecede çok gördüm onun için kapalı insanlar benim için kapalı değiller yani edepleri ile kapanmıyorlar.

0

başörtü olayını çok farklı sundukları için olabilir resmen tesettür moda haline geldi tabiki herkes bu durumu yadırgar allah için kapanan ,düzgün bir şekilde o yolda devam edene sözüm yok ama bazıları olayı gerçekten çok farklı yere çekiyorlar tabiki yadırganır bir durum.saçını kapatıp pantolon giyen,paçalarını katlayan ,kolsuz ve ojeli kapalı gördüm ben ya ...tesettür moda olmuş durumda şuan.

0

bırakın isteyen yargılasın. onlar kendilerini bilmeyen gereksiz insanlardır. bizim kitabımızda şart olarak görünen bir şeydir kapanmak. o yüzden yargılamak yerine desteklemek lazım ama kendini bilmez ve gereksiz insanlar kendilerine göre bir yargı yapıyor. dönüp baksanız "allah korkum var" der ama gel gör ki allahın şart olarak gördüğü bir şeyi yargılaya biliyor garip.

0

çünkü birbirimizin kıyafetine, rengine, ırkına veya dinine tam olarak saygı göstermedğimiz için böyle oluyor.