1

yani genellikle ben hiçbir şekilde ayak üstüne ayak atmıyorum ben hele büyüklerin yanında hiç öyle bir şey yapmam zaten benim tarzımda değil böyle toplum içerisinde ve büyüklerin bulunduğu bir ortamda özellikle büyüklerin yanında öyle ayak üstüne ayak atan insanları dahi hiç hoş karşılamıyorum.

0

kimin yaninda olduguma gore degisir bazi buyuklerim var rahatol der bazilari sinirlenir prensib meselesi :)

0

duruma göre değişiyor anne baba yanında attığım oluyor ama babaanne dede yanında genelde atmamaya özen gösteriyorum . tabiki alışkanlıktan unutup attığım oluyor farkına varınca düzeltiyorum. ama farkına varana kadar bir süre geçiyor tabiki ona da yapıcak birşey yok art niyetle yapmıyorum sonuçta. yani karşısına geçip yatmiyorum sonuçta bunun o kadar dert olması saçma geliyor bana ama işte eskiler öyle öğretti öyle gidiyor.

0

bacak bacak ustune atmam elimden geldigince duzgun oturmaya calisirim

0

büyüklerimiz onlar yapamam asla o bir saygidir hiç yapmadım açıkçası rahatsız olurum aslında kötü bişey değildir ama saygı olarak görülüyor.

0

ben atmam öyle öğretildi bize büyüklerin yanında uzanılmaz bacak bacak üzerine atılmaz diye yapmamaya özen gösteriyorum . bazen alışkanlıktan oluyor ama toparliyorum hemen onda insanlık hali olur o kadar da . zaten içimi bilen biliyor .

0

açıkçası ben herkesin yanında hiçbir şekilde yani ailemin yanında bile hiçbir şekilde bacakları üstü atmıyorum. açıkçası ben çok yanlış buluyorum bunu.insanlar aylık anne ve babanın yanında bile bacak bacak üstüne atıyorlar ve hiçbir şekilde utanmıyorlar.bu bence bu düşünce hiçbir şeyin eski kafalı değil çünkü insanlar artık modern diye bir şey alkoclar hiçbir şekilde bence anne ve babanın yanında bacak bacak üstüne atılmaz. tabii ki başka bir yerlerde iş yerlerinde falan bacak bacak üstüne atılabilir atılabilir.ama annenin babanın yanında gebelikte bacak bacak üstüne atmak gerçekten çok yanlış bir hareket bence. artık herkes birazcık böbürlenmek durumda. kendini büyük görüyorlar ve artist gibi davranıyorlar açıkçası özellikle de anne ve babalarının yanında. yani pek saygısı yok genellikle.

0

annemin ,babamın yanında ayak ayak üstüne atarım, ama diğer insanların yanında falan öyle şey yapmıyorum. sonuçta onlar benim annem, babam yani ona saygı ile bence hiçbir alakası yok insanın içinde olsun saygı konuşmasıyla olur bence saygı öyle bacak bacak üstüne atmak ,veya da yanında sigara içmek ve saygı olunmuyor. onu öyle saygı sanan insanlar da cahil insanlar benim için.

0

bana farketmez o an nasil rahat hissediyorsam oyle davranirim.

0

ben atarım atılmaz sözüne de karşıyım saygı bu şekilde gösterilecek bir kavram değildir diye düşünüyorum saygı sadece ayak ayak üstüne atılmayarak gösterilecek bir şey de değildir ayak ayak üstüne de atmam rahat edeceğim yerle de atarım ayak ayak üstüne atılsın diye atamam o an öyle rahat edeceksem atarım