1

zaten ben pek uzun süre burada değilim yani ben buraya katıldığından beri ilk katıldığım zaman cevaplardan biraz daha güzel kazanıyordum. şu anda ben de farkındayım cevapları ne kadar uzun tutarsak da kazanç biraz olsun düşmüş durumda gözüküyor.

0

ben tam olarak net bilmiyorum ben iki haftadır öyleyim daha kazanç tam olarak nasıl sağlanır pek bilgi sahibi değilim. ben de yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum site hakkında pek çok şey bilmiyorum ben daha ben de kullandıkça öğreneceğim.

0

art 2 kazançta alıştık sanırım ondan dolayı düşük gibi geliyor olabilir . ama sanki daha önce daha yüksekti bende öyle hissediyorum

0

benim gorusumde sanki hani ben hangi goruste artis oldugunu goremiyorm ama tabiki dedigim gibi ama bence bir kac kurus daha artsa hic fena olmaz.

1

ben baştan beri çok hızlı bir kazanç elde edemediğim için, çok farkında değilim. hep kuruş kuruş kazanıyordum sanki. ben o çok para kazanılan dönemlerin yarışma dönemleri olduğunu düşünüyorum. ortada bir liste olunca farkında olmadan daha çok soruya cevap veriliyor, daha uzun veriliyor, bir de yarışmalar üst üste bindi arada, hem iki kat kazanç, hem ödüllü yarışmalar.
sorumani şeffaflığını bugüne kadar korudu, yine öyle olur umarım, bir yarışma yapılırsa ve kazançlar artarsa sebebi, hem yönetim hem üyeler daha net algılarlar belki.

0

normtala kesinlikle haklısın kardeşim bende kazançlar düştü diye bi soru sordum sorumani ekibi daha sonra özelden bana kazançlar düşmedi aksine %40 arttı dedi ancak ben inanmadım tabi cevapladığım bi sorudan bir kuruş bile verilmediği oldu sorumani ekibi değişti ve bence kesinlikle çok kötü oldu ve üye kaybı yaşıcağını düşünüyorum bem.

0

ben bu soruyu sorumani ekibine mail atarak sordum ve bana gelen cevapta herhangi bir kazanç düşmesi yapılmadığı söylendi. fakat ben 1 ayı geçen bir süredir buradayım ve şunu şöyleye bilirim; eskiden günde 7-8 tl çok rahat kazanabiliyordum ama şuanda günde 1 tl kazanmak için çok emek vermem gerekiyor. eskiden uzunluğa oranlarım ile en az 30-40 kuruş para kazanıyordum bir cevaptan ama şuanda aynı metin uzunluğundan 7,8 en fazla 10 kuruş kazanıyorum. sorumani ne kadar değişmediğini söylese bile son zamanlarda sayfada herkes aynı şeyi söylüyor. bu duruma ekip olarak el atarak düzeltmeleri hepimiz için çok iyi olacak. ben ve bir kaç üye sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama şuanda sorumani ekibi bize pek kulak aşmıyor. bakalım zamanla ne olur bunu bende bilmiyorum. belki her şey ilerleyen dönemlerde daha güzel olur. bu yüzden sabır ile beklemek lazım ve bizde bekliyoruz.

0

2 3 gündür üyeyim ama öyleyse eğer benim şanssız olduğum burdan da belli demekki benden sonra böyle olmuştur kesin :)