0

bu aralar en çok reklamı olan ve arkadaşımızdan kullandığı huawei markası revaçta onu söyleyebilirim denemek lazım yenilikçi olmak gerek

0

genellikle bu aralar duyduğum ve trend olan telefon markası huwaei dir bu aralar çok öneriliyor ve ismini çok duyuyorum .bende almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum sanırım huwaei almayı düşünüyorum güzel fotoğraf çekiyor gördüğüm kadarıyla ve sarjida baya dayanıklı gibi duruyor.

0

yeni telefon alcak birine şuan piyasada uygun yollu bir telefon önericek olursam eğer samsung galaxy j7prime2 yi öneririm kardeşim kullanıyor cok güzel ve kullanışlı bir telefon bence fiyatıda gayet iyi ilk olarak bu telefonu öneririm daha sonra ise huwai modellerini öneririm her modeli çok güzeldir en uygun olan modeli hangisiyse onu alması o kişi için en iyisi olur benim önerceğim telefonlar bu şekildedir.

0

öneri olarak galaxy note 8 derim. fiyatlar fahiş derecede yükselmişken zor biliyorum. o kadar çok para verilecekse note 8 için değer. daha az bütçe ile tabiki uygun telefonlar yok değil.