1

sorumani sitesinde benim 3 tane referansın var ve ikisi biraz aktif kullanıyor sanırım bir tane referansım da ilk kullanmış ve sonra hiç girmemiş genellikle benim referanslarım sürekli beyin bedava modu olduğu için bir de öğrenci oldukları için ikisi çok aktif weeride hiç aktif değil gözüküyor toplam onlardan kazandığım 10 tl eğer o üç referansın da benim kadar aktif olsaydı benim kazancım daha çok olabilirdi.

1

benimde referansım yok kendi kendime kazanıyorum

0

benimle referansimdaki bazı insanlar çalışmıyor yani 1 tl kazancım anca referanstan başka da yok. zaten sıkıldılar bana mesaj attilar. gerçekten sıkıldıklarını söylüyorlar ben dedim sabırlı olursanız, dedim kazanırsınız yani dedim burası dedim gayet iyi güvenilir dedim ama anlamadılar ne yapabilirim ben onun için kendim tek başıma kazanıyorum artık.

1

3.65 lira toplam referans kazancım. 21 kişi geldi referansımla. ama çoğu soru cevaplamadı uğraşılmaz diye ya da birkaç soru cevaplayıp kazancı az bularak gittiler. referansımla gelen aktif olarak yazmaya devam eden yazar sayısı bir.

0

benimkiler pek takılamıyorlar. onlardan 75 kuruş geldi anca.

0

ben daha yeni üye oldum bu yüzden referansım yok .

0

benim şuan referanslardan toplam kazancım 7.20 kuruştur o kadar uğraşmama rağmen bence az size göre cok gelebilir ama sosyal medyada sürekli siteyi paylaşıyorum gelen kişiler birkaç soru cevaplıyor kazancın çok az olduğunu görüncr bırakıp gidiyorlar sorulara verilen cevaplar için bence kazançlar artmalıdır.

1

referanslarımdan kazancım sadece 1.46 tl .

0

ya bir sürü referans getirdim de hepsi ilk kayıt olduklarında az bir şey uğraşıp bırakıyorlar kazançlar az abi ya artsın yeter artık çoğu üye bunu istiyor.