0

netflix üyesi. misin?

6 cevap
0

hayır üye değilim bedava olsaydı keske daha iyi olurdu.ben netflix filmlerini çok guzel buluyorum ama gerçekte izleyemiyorum sadece reklamda gördüğüm kadarıyla söylüyorum bunu.

0

geçen sene belli bir dönem üyesiydim ancak sonra bundan feragat ettim çünkü online dizi platformu olarak yola çıkan bir site de yeteri kadar içeri yok diye düşünmüştüm.

0

evet uzun süredir netflix üyesiyim. eşdeğer kaliteli yapımları başka yerlerde bulmak oldukça zor.

1

netflix deki dizilerin güzel olduğunu düşünüyorum ancak şu anda netflix en iyi olacak ya oraya para verecek kadar adi bir güce sahip değilim bu benim için ekstra bir harcama olur o yüzden şu an için üye olmak gibi bir niyetim de yok.

0

hayır üye değilim netflix'e bir ara üye olmayı da düşünmedim değil hani sonra baktım ki orda anlık ücretli izleyeceğime biraz beklerim ve ücretsiz izlerim. bu minvalde devam ediyorum şuan.

0

evet kardeşim netflix e üyeyim. üyelik anımı sana şöyle anlatayım: ilk üye olunduğu zaman ilk ay ücretsiz okuyor netflixte ve ben de böyle üye oldum. neyse üye oldum ama en kaliteli şekilde üye oldum yani ayda 40 tl. kaybolduktan sonra ay bitmeden 3 gün önce size e posta atacağız dedi netflix ama bana herhangi bir e posta atmadı. benim niyetim ay bitince aboneliği iptal ettirmek olacaktı. ben aboneliği istediğimiz zaman iptal ettiğimiz ve ay bitene kadar izleme hakkına sahip olduğumuzu bilmiyordum. ben de ay bitmeye yakin iptal ederim diye düşündüm ama netflix herhangi bir e posta atmadı ve ay bitince hesabımdaki parayı çekti. sonra öğrendim istediğimiz zaman iptal edebileceğimizi ve iptal ettim, ay sonuna kadar kullandım. neyse sonra hesabı kapattım, bu arada ben tv den netflix izliyorum. neyse dedim yine kaydolayım ama farklı bir hesaptan ve 1 ay ücretsiz kullanırım. kaydoldum farklı bir hesaptan, beni ödeme sayfasına yonlendirince bir hesap numarası istedi ve o an aklım nerdeydi bilmiyorum, orda kayıtlı olan hesap numarasını çektim ve karşıma şu yazı çıktı, tekrardan hoşgeldiniz ahmet bey diye. anam birden içim gitti. hesabimda da son 42 türk lirası kalmıştı. dedim ne olur gitmemiş olsun o para ne olur diye. bir girdim internet bankacılığına ve baktım ki ne yazıkki 40 türk lirasını çekmiş. ha sorarsanız netflixten memnun musunuz diye? yani bu soruya evet diyebilirim ama çok çok memnun değilim tabiki. içinde ki film ve dizi sayısı çokta fazla değil ama şunu söylemeliyim ki netflixin yaptığı dizilerden gerçekten çok çok güzel olan diziler var. bakalim bu ay bitecek ben yine farklı bir hesaptan üye olacağım 1 ay ücretsiz izlemek için ama umarım yine aklım başka yerde olmaz ve tekrar kendi hesap numaramı işaretleyip öyle bir ileri zekalilik yapmam. :)))