0

bu siteye insanlar sevmekten daha çok kazanç sağlamak için ve boş zamanlarını kazan de dönüştürmek için mek vermekle zaman harcamaktadır ben de tabii ki burada yazı yazarak para kazanıyorum insanı kimse oturduğu yerden para ödemez ama bizler de emek verip soru soruyoruz ve soruları cevaplıyoruz bir de buradaki kişilerin aktif hazırlığını görüyorum sadece etkinlik olunca geliyorlar ya da soru sormaya geliyorlar bunun artması ve de daha çok sorulara cevap verilmesini istiyoruz ama bir de bu soru cevapları en az bir kuruş yerine iki kuruş olsa bence daha çok cevap sayısı artar kısaca en değerli en kazandıran en sevilen ve de en çok ilgiyi alakayı göstermemiz gereken sitelerden birisi sorumani.

0

bende sevdim ama az kazandırıyor burda zaman geçiriyorum siteye kazandırıyoruz umarım oda bana kazandırır

0

kazanç az oluyor 1 tl olsa çok iyi olur ve gerçekten para kazanılıyorsa çok iyidir

0

odeme yaparsa bende cok sevicem bekleyisteyim insallah odeme yapar

0

aynen çok güzel bir site güvenilir de .bende severek kullanıyorum siteyi.

0

aslında sayfayı çok seviyorum ama son zamanlarda aktif olan üye sayısı gerçketen çok düştü. bununla beraber kazanç oranları da düştü ve yarışma yada etkinlikler eskisi kadar çok yapılmamaya başlandı. yani son günlerde ekibin pek ilgilenmediğini gözlemledim. önçeden sorular sorarlar ve cevaplar verirlerdi ama artık ekip yetkililerini pek göremiyoruz.

0

bu siteyi seviyorum pratik ve eğlenceli bir yapısı var

0

sorumani sitesini çok seviyorum.
şöyle bir sorun var artık eskisi gibi canlı değil burası ,yarışmalar yok,sorumani artık sohbetlere katilmiyor bizler böyle alismadik sorumani çok samimi ,cana yakindi ,süprizler yapardı ama artık onlarda yok kazanç sagliyamiyoruz.
soramani bizleri unuttu sanırım yani artık birşeyler yapsınlar lütfen.