0

çok birşey kazanmadım aslında oynamakta pek mantıklı gelmiyor bana.bundan 2 sene önce sayısal lotodan 13.400 tl kazanmıştım.kazandığım helal olmadığı için resmen su gibi akıp gitti.

0

ben oynuyodum önceden ama artık oynamıyoorum şimdiye kadar 1 kere 10bin tl kazandım sonra hep oynadım tüm para bitti haydan gelen huya gitti

0

ben oynuyorum ama hiç bir şekilde para kazanamıyorum hiç şansım yok galiba . oynamayı azalttım bu yüzden .

0

800 tl iddaa da oda baska yok millipiyangodan en fazla 5 vey 8 tl gibi paralar kazandim baktim bu islerden kazanamayacam bende helal para kazanmanin pesine dustum artik oynamiyorum :)

0

yani ben bu zamana kadar şans oyunu oynadım ama hiçbir şekilde kazanamadım bir daha da zaten oynamayı tercih etmiyorum çünkü ben kazanamıyorum şanssız bir insan onun için paramın boşu boşuna gitmesini istemiyorum.

1

ben bugüne kadar şans oyunlarından en fazla 4 tutturmuştum. onun dışında genelde 3 tutturduğum zamanlarda oluyor. yılbaşı milli piyango büyük ikramiye sinden de payıma düşen her zaman en fazla amorti oldu. keşke bir kez olsun talih bizim yüzümüze de gülse gerçekten şu dar zamanda çok güzel bir şey olacak.

1

75 tl kazanmıştım ve bir ayakkabı almıştım sonra aynı gün ayakkabı yırtıldı bende bıraktım