0

kadınlar mı daha uzun erkekler mi daha uzun yaşar bilmiyorum ayrıca çok mantıksız bi soru yaşadığın hayata nasıl beslendiğine dert çekip çekmediğine ve nasıl bi yerde yaşadığına bağlı

0

gördüğüm kadarıyla bu zamanda kadınlar daha fazla yaşamaktadır çünkü erkeklerin işgücü fazla ve inşaatlarda falan çalıştıkları için daha fazla ölüm riski taşımaktadırlar .erkekler kadınlara göre daha fazla sigara içtikleri için daha az yaşarlar tabii ki takdiri ilahi bunu allah belirler fakat kadınlar erkeklerden daha fazla yaşıyorlar.

0

kadinlar daha cok yasar tabiki allahin emri biryandanda ama erkekleri cok bunallttigimizdan kadjnlar herzamannn uzun yasarrrrr

0

bilim adamlalrinin yaptigi arastirmalara gore kadinlar erkeklere gore daha uzun sure yasiyormus. yani gunumuzde de cevremize baktigimizda kadinlar daha uzun yasiyor gercrkten. kocalari gonderiyorlar obur tarafa gonderiyorlar vallahi :d :d

0

kadinin yuku bu dunyada erkekden daha coktur.aile icin ugrasir evle ugrasan dusunen gene kadindir butun yuk omzundadir o yuzden cabuk cokerler o yuzden biraz daha erkeklere gore kisadir hayatlari.

0

genelleme yapılmak gerekirse anadolu insanının o temiz yüzlü yaşlıları genelde yaşlı kadınlarımızdır.bu durumda kadınlar daha uzun süre yaşıyor diye bilirim.

0

kadınlar censıyle erkege hayatı zından eder ve göc ettırır kadınlar yasamaya devam edr.

0

kimin ne kadar süre yaşacağını kimse tahmin edemez ve bilemez o yüzden dolu dolu yaşayın.

0

ortalama olarak türkiye de kadınların 80 yaşına kadar yaşadığı erkeklerinde 65 70 yaşına kadar yaşadığı görülmüştür en son veriler bu şekildeydi şuan ne durumda tam olarak bilmiyorum.

0

buna net bir şekilde cevap vermek zordur. fakat ölüm kayıtlarına bakarak yorum yapabiliriz. bir insanın ne zaman öleceğini sadece allah bilir. her insan eceli geldiğinde ölür.

1

taktiri ilah allah bilir kimin ne zaman öleçeğini ve ne kadar yaşayacağını. fakat genelleme yapılması lazımsa benim görüşüme göre kadınlar daha çok ve daha uzun yaşıyorlar.