0

herkesin canı ke ndine göre tatlı ve naziktir ama bazıları vardır ki kendi canını hep hiçe sayar diğerleri mutlu mesut olsunlar diye bile bile ölüme meydan okuyan insanlarda vardır askerleimiz gibi doğuda can veren şehitlerimiz gibi onlar bizim canımız yanmasın bizim canımız sag olsun diye kendi canlarını vermelidir böyle bir düşünceye sahip bir milletin etine iğne batsa saatlerce aglayan insanları görünce hafif bir duraksıyorum adam vurulmuş agır yaralı ne bir bagırış nede bir haykırış var tek düşüncesi ayaga kalkıp savaşmaya devam etmesi bir de bu yönden düşünmke gerekmekte can tatlılıgını

1

canım çok tatlıdır. otuz yaşıma geldim, aşılar dışında daha iğne olmadım. doktor iğne verdiği zaman hapla değiştiremez miyiz diyenlerdenim. küçük bir dikiş operasyonu geçirdim. onda da ay ama ben hissediyorum bunu, benim canım çok tatlı kusura bakmayın demiştim. doktorda herkes can taşıyor, herkesinki tatlı, demin 80 yaşında amca geldi o bile korktu dikişden demişti.
buna rağmen diş konusunda o kadar ağrı sancı çektim ki, dişçi koltuğundan korkmak bir yana gıkımı çıkarmadım tedavi süresince. değişebiliyor yani duruma göre.

0

tabiki de küçücük şeylerden ehvam yapmam.lakin önemli ve uzun süreli bir rahatsızlık söz konusu ise kendime dikkat etmeye çalışırım.sağlık önemlidir sonuçta.

0

vallahi pekte tatlı olduğunu söyleyemem. nasılsa emanet olan bir canı taşıyoruz ve bunun tatlı olması gereksiz. zaten bir gün allaha canımızı teslim edeceğiz. yani öyle aman canım acıdı gibi şeyler söylemek gereksiz.

0

normalde cok tatlidir,canim ben :d
ama duruma gore degisir,sinirlenince pek onemi olmuyor.