0

sevgililer gününde sevgilimden uzaktım.ama yine de hediye almıştım ona.daha sonra ayrıldık tabi.hiçbir zaman kimseye beraber geçiremedim o günü ya.ya hayatımda biri olmuyor o zaman ya da uzakta oluyor görüşemiyoruz izni olmuyor.

0

eşimle güzel bir yemek yedik. yemekten sonra da bir yerde çay içip muhabey ettik ve babaannesinden oğlumuzu alıp ece geldik. sevgililer günü için değildi tabi ki sadece uzun zamandır baş başa vakit geciremedigimiz için sevgililer gününü kendimize bahane yaptık.

0

sevgili olan iki kişinin birbirine sevgisini göstermek için belli bir günün gelmesini beklemeye ihtiyacı yoktur ama çoğunlukla sevgili olanlar sevgisini göstermezler o yüzden bu sevgililer günü madem ki normalde göstermiyorsun en azından yılda bir kere göster diye düşünenler olduğu için dünyanın her yerinde kabul görmüş bir kutlama zamanı olmuştur.seviyorsanız sevdiğinize bunu belli edin sevgililer gününün gelmesini beklemeyin çünkü hayat çok kısa ne zaman ne olacağını hiç kimse bilemez o yüzden elinize geçen her fırsatta aşırıya kaçmadan gösterin.

0

yalnız tek başıma zaten yıllardır böyleydi

0

her sevgililer gününde sevidigimle geçirirdim ama bu sefer tek çünkü bitti 5 senelik ilişki

0

valla parasızlıktan evde oturarak geçim derdi sardığı anda sevgileler günü doğum günü gibi özel günlerin pek bir anlamı kalmıyor günü nasıl kurtarırım sorusundan başka

0

sevgililer günü ne ya? çok saçma buluyorum böyle günleri örneğin anneler günü babalar günü vs. onemli olan böyle günlerde alınan veya yapılan şeyler değil diğer günlerde gösterilen davranışlar ve tutumlardirr.

0

en ki sevgililer gününde sevgilim ile yemek yiyip ona buket almıştım

1

en son sevgililer gününü bu sene 3 gün küs olarak geçirdim. çünkü eşimden beklediğim sürpriz bana gelmedi ve bana hiçbir şey almamıştı ben ondan bir hediye bekliyordum ,bana hediye getirmediği için 3 gün konuşmadım eşimle niye benim sevgililer gününü kutlamadı diye bir gün geçti ,evet belki yarın getirir diye diğer gün yine getirmedi 3 gün yine getirmedi baktım getirmiyor 3 gün onunla konuşmadım biraz trip attın falan yine de baktım boşu boşuna kendimi üzmüşüm yani insan sevdiği zaman her gün onlara sevgililer günü'nüdür.:);)

0

sevgililer gününü yalnız geçirdim ben yani sevgilim olsa bile ben kutlamazdım sanırım çünkü yani o kadar zaman sevgilisiniz birbirinize hediye almamışsınız sevgililer gününde alınca ne değişecek ki sanki. bana fazlasıyla mantıksız geliyor o gün sanki yalnız dışarı çıkmak yasakmış gibi herkes tuhaf bakıyor yalnız gezen insanlar bir mekana giriyorsun her yerde çiftler vıcık vıcık sarılıyorlar falan özelliği neyse sanki.

0

sevgililer günümü yalnız geçirdim sevgilim olsaydı bile yalnız geçirirdim çünkü bugünü kutlamayı saçma buluyorum insana hergün sevgililer günü olmalı bence doğum günleri yıl dönümleri vs. var bence sevgililer günüde olmasın birşey kaybetmeyiz. yani bana saçma birgün gibi geliyor.

0

sabah kafeye gitmiştik ordan onların evine

0

en son sevgililer gününü ayrı geçirdik tabi ki de çünkü o uzaklarda bende isterdim yanımda olmasını ama maalesef çalışıyor ve yanıma gelemiyor.çok üzülüyorum aylarca görüşemiyoruz ve ben onu çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok .

0

bi kafeye gıtmştk oturduk falan hediye çıkardı verdi ben ona verdim böyle sıradan di

0

sevgilim bana hediye almasada romantikti baya bana şiir okudu.ben çok mutlu oldum.bizim ilişkimiz hep uzakta oldu ve ben hediye almadan da çok mutlu oldum.

1

her zaman olduğu gibi yalnız geçirdim ve sıradan bir günden hiç bir farkı olmadı. hayat akışında şubat ayının bir günü olarak geldi geçti. muhtemelen önümüzdeki yılda aynı şey gerçekleşecek. alıştığım için artık yadırgamıyorum.

0

benim için acayip sıradan bir gün olmuştu.

0

benim o günü kutlamaya az kala ayrıldık kız arkadaşımla, o duyguyu hiç yaşayamadım.

0

maalesef benim için hep sıradan bir gün oldu.