0

en çok büyük tulumba tatlısını ve künefeyi severim.

0

ben en çok haşhaşlı tatlıyı severim. yani zaten pek fazla aram yok ama tulumba tatlısınida severim.

0

en çok sevdiğim tatlı ıslak kek tir ıslak keke çok bayılırım ve evde her zaman kendim tek başıma kalıcı veya anneme veya ablana her zaman yaptırırım. oldukçada yerim ve diğer tatlıda yaş pastasıdır. genellikle her zaman kafelerde ıslak kek oldukça satılır. ve oldukça tüketilir ben genellikle her zaman arkadaşlarımla ıslak kek yemeyi severim mi ıslak kekin yanında çay verirler çaylı ıslak kek vazgeçilmez damak zevki dir. biz arkadaşlarımızla ve kendimi olmak üzere çok tüketir. mu tatlı çeşidini ve genellikle de her zaman yemekteyim şu an evde yapılmış hali var veya evde yapılmamış hali olsa bile markete giderek ben bu ıslak keki çay içerel tercih ediyorum. çünkü ıslak kek benim en sevdiğim tatlılardan bir tanesidir herkesin tatları farklıdır kimse ıslak kek sevmez kimisi sever ama ben seviyorum. çünkü içindeki akışkan kakaosu benim çok hoşuma gidiyor ıslak kekin yanında sakın ve sakın coca cola olsun fanta olsun bunları asla ve asla tüketmem. yanına her zaman ıslak kekin yanına çay yakışır çay da güzel bir şekilde yiyebilirsiniz. ben her zaman ıslak kek yediğim zaman yaz, kış hiçbir zaman fark etmez her zaman tüketirim. yaş pasta ise kremalı şekilde severim onun yanında da fantayla tüketmeyi severim oldukçada çok güzeldir. benim sevdiğim tatlı çeşitleri tamamen bunlardır herkesin damak zevki farklıdır diye düşünüyorum.

0

abi tatlı yemekle pek aram yok ama yinede sevdiğim bir kaç tane tatlı var.
bunlardan biri künefe
:künefeyi böyle üzerinde fıstıklı bir maraş dondurması ile yiyeceksin.
biri de şöbiyet
:şöbiyete bayılırım.şöbiyetin içindeki o kaymak var ya beni benden alır o.daha önce şöbiyet yemediyseniz size tavsiyemdir.çok güzel bir tatlı.hem de leziz.

1

künefeyi severim zeinden maraş dondurması sıcak ile sogugun tadına aynı anda varılması olsada yesek diyemeyecek şeker astası odlugumda tadı damagımda kalan bir lezzet 2 ayda bir yersem çok az miktarda yerim geri zamanalrda grsem bile yemem nefsime hakimim ama künefe başkadır